Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Na enkele jaren praktijk, denk ik dat wij een betere kwaliteit van luisteren en aanwezigheid bieden aan diegenen die zich op het raakvlak bevinden van onze interesses en onze klinische ervaring. Daarom geef ik de voorkeur aan adolescenten en volwassenen met een sterke artistieke gevoeligheid, maar die lijden aan depressie, angst en eetstoornissen, allemaal onzichtbare kwetsbaarheidsfactoren; en ik luister graag naar mensen die een geschiedenis van geweld hebben meegemaakt, wat invloed heeft op hun emotionele en professionele keuzes en ook op hun gevoel van eigenwaarde.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Angst stoornissen
 • Overgevoeligheid
 • Eetstoornissen
 • Verslaving
 • Muziektherapie
 • High Potential
 • Huiselijk geweld
60 Aanbeveling van de patiënten

Diensten

De prijzen zijn indicatief. De zorgverlener kan de prijzen aanpassen in functie van de pathologie.

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9.9
Properheid van de praktijk
10
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.9
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.9

Bereikbaarheid

Selecteer praktijk
 • Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • Als klinisch psycholoog met een analytische en systemische oriëntatie kwam ik eerst in de kliniek van hoogbegaafde musici terecht, met belangstelling voor de verschijnselen van afhankelijkheid en verslaving, en vervolgens voor echtelijk en intra-familiaal geweld, dat het onderwerp van mijn thesis werd.+ Tegelijkertijd werkte ik als psycholoog voor kinderen en adolescenten in scholen, met name in de Académie des Beaux-Arts, waar ik een grote belangstelling ontwikkelde voor de kliniek van de adolescentie rond de schepping +PhD in progress in psychopathologie aan de Universiteit van Rennes 2 - Frankrijk +Graduaatsdiploma in klinische psychologie (ULB)+Bachelor & Master in klinische psychopathologie (ULB)+Bachelor in cultureel management (ISFSC)+Opleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel in Piano (CrB)

Professionele ervaring

 • Psycho-Medico-Sociale Centra + Docent aan het Institut Supérieur de Formation Sociale et de Communication (ISFSC) + Samenwerking met het UIMPV van de Universitaire Ziekenhuizen van Genève (HUG) + Pianotherapie: https://pianotherapy.be

Vakvereniging

 • Belgische Commissie van Psychologen+visum voor de uitoefening van het beroep

Deelnames aan conferenties

 • Deelname aan conferenties en seminars in Frankrijk, Zwitserland, België+Interventie in de media

Talen

 • Frans

Artikelen

 • Del Duca, S. (2019, 12 juni). Blauw stottert tegen de klok. Colloquium Stem/Psychoanalyse. La voix entre cuir et chair, Université Paris Diderot - Paris 7.+Del Duca, S., & Escard, E. (2020, 21 januari). Mannen die slachtoffer zijn van huiselijk geweld: wie zijn het en hoe ga je met hen om? Geweldpreventie.+Delplanque, L., & Valentine Faure (2018, juni). Verlangen, eerste nacht, toestemming... Wat vrouwen echt willen. Marie-Claire Belgique, 6063‑.+Dielens, S., Ucros, B., & Folon, J. (2018). #balancetonporc,#metoo, les héritiers de mai 68. In 50 tinten vrijheid, mei 1968 - mei 2018. Corporate Copyright s.a.+Rumpf, P., & Del Duca, S. (2021, 6 januari). Studie kijkt naar het taboe van mishandelde mannen. 20minuten.

FAQ

Wat is het adres van de zorgverlener Sophie Del Duca?

Het adres van zorgverlener Sophie Del Duca is Chaussée de la Hulpe 114 in Brussel.

Accepteert zorgverlener Sophie Del Duca nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door zorgverlener Sophie Del Duca aanvaard ?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Sophie Del Duca?
Is gezondheidsdeskundige Sophie Del Duca lid van een vereniging ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Sophie Del Duca en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Sophie Del Duca voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Sophie Del Duca?