Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Klinisch psycholoog (ULB) - Commissienummer voor psychologen: 921227417 Ik ontvang u in consultatie in mijn privépraktijk. Psychotherapeut in korte therapie die op een duurzame en minst invasieve manier het lijden wil verlichten. De interviews bieden een ruimte om de problemen uit te drukken en zo de doorleefde ervaring te onderzoeken met het oog op het uitwerken van therapeutisch werk om moeilijkheden in verband met stress, angst, bezorgdheid, impulsiviteit, emotioneel beheer te beheersen. EMDR-therapeut (niveau 1) voor de behandeling van trauma (posttraumatische stressstoornis) en/of recente moeilijke levensgebeurtenissen die symptomen kunnen hebben ontwikkeld. Reassociatieve Trauma Therapie (RTT) Hypnotherapeut RTT is een therapeutisch hulpmiddel dat wordt beoefend met behulp van strategische gesprekshypnose en dat wordt gebruikt om moeilijke herinneringen te behandelen met het doel de verschillende cognitieve, emotionele en fysieke percepties opnieuw te associëren en in evenwicht te brengen om zo de emotionele lading te verminderen en weer een normale tolerantiedrempel te bereiken. Hypnotherapie is een aanvullend instrument bij EMDR therapie. Ondervindt u moeilijkheden of symptomen ten gevolge van een of meer recente gebeurtenissen of een moeilijke levensloop? Deze therapieën maken het mogelijk de emotionele impact en de gevoelde psychologische moeilijkheden te verminderen. Ik werk ook in een netwerk met andere gezondheidswerkers (psychologen, psychiaters, enz.), waardoor ik een unieke, globale en multidisciplinaire aanpak kan bieden. Voor nadere informatie, aarzel niet om contact met mij op te nemen: [email protected]

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Klinisch psycholoog
 • Seksueel misbruik
 • Psychotraumatologie
 • Korte therapie
 • Angst stoornissen
 • Medische hypnose
74 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9.9
Properheid van de praktijk
10.0
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.6
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.8

Bereikbaarheid

 • Avenue Louise 364, Brussel
  Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • Master in klinische psychologie en psychopathologie in 2020 aan de Université Libre de Bruxelles + EMDR-Belgium+(Integrativa) opleiding niveau 1 en niveau 2 +Opleiding: IMHEB- Milton H. Erickson Instituut van België. Reassociatieve Trauma Psychotherapie (RTTP) en Brieftherapie +Universiteit van Luik. Opleiding in virtuele realiteit in de klinische psychologie bij de behandeling van fobieën en angststoornissen (niveau 1 en niveau 2).

Professionele ervaring

 • Gautier Delvaux, als psycholoog werkzaam in een privé-praktijk +Kliniek Scheutbos van de Silva Médical VZW: zelfstandig consulent-psycholoog +Psychologisch Centrum +Psychiatrische instelling in de Foyer de l'équipe (stage) +Stress Team +Federale Politie (stage)

Vakvereniging

 • EMDR-België+Commissie van psychologen - n°921227417

Deelnames aan conferenties

 • Docent van de universiteit van Luik: Inleiding tot de victimologie + Docent van umontpellier: Suïcidaal gedrag: identificatie en preventie

Talen

 • Frans

Beeldmateriaal

Artikelen

 • Briefing over posttraumatische stressstoornis en copingstrategieën

FAQ

Wat is het adres van gezondheidsdeskundige Gautier Delvaux?

De praktijk van zorgverlener Gautier Delvaux is gelegen in Avenue Louise 364 in Brussel.

Accepteert gezondheidsdeskundige Gautier Delvaux nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door zorgverlener Gautier Delvaux aanvaard ?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Gautier Delvaux?
Is gezondheidsdeskundige Gautier Delvaux lid van een vereniging ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Gautier Delvaux en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Gautier Delvaux voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Gautier Delvaux?