Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Ik ben een psycholoog die zich graag verrijkt en de verschillende dimensies van ons menselijk potentieel verkent.
Ik bewonder onze menselijke creativiteit en ben betrokken geweest bij theaterprojecten zoals clownerie en dansen, ik heb penselen opgepakt om te spelen met de kracht van schilderen en ik heb me verdiept in fotografie.

Iedereen van mijn beroepservaringen is dat ik heb gewerkt in de jeugdzorg met kinderen, tieners en gezinnen, in de gehandicaptenzorg met ondersteunend personeel, in de sociaal-professionele integratie met werkzoekenden uit verschillende sectoren. Ik kreeg de kans om een cursus loopbaanbegeleiding te schrijven voor vrouwen die in zogenaamde mannenberoepen wilden werken. Tegelijkertijd leidde ik een privéconsultatie en voerde ik interventies uit in non-profitorganisaties.

In 2019, op 54-jarige leeftijd, besloot ik dit project op te zetten om mensen en georganiseerde systemen (ondernemers, diensten, kleine en middelgrote ondernemingen) te begeleiden. Dit project is een synthese van een rijk en niet-lineair beroepstraject.

Wat mijn waarden betreft, laat ik me leiden door:

- geweldloosheid, innerlijke ontwapening, eigenlijk zou ik moeten spreken van welwillendheid, maar momenteel heeft dit woord te veel verschillende connotaties en is het verwarrend in de sociale en economische wereld
- dialoog en altruïsme: Ik combineer deze twee waarden om richting te geven aan de dialoog en deze een operationeel aspect, een relationele zin te geven: altruïsme
- levenslang leren
- wereldwijde verantwoordelijkheid voor onze woorden en daden. Vanuit dit gezichtspunt stap ik af van persoonlijke ontwikkeling die alleen op de persoon is gericht. Ik zet mij in voor een zoektocht naar evenwicht tussen privé- en beroepsleven, gekoppeld aan waarden als geduld, billijke inspanning, verdraagzaamheid, vreugde en het nemen van mondiale verantwoordelijkheid op individueel niveau. verantwoordelijkheid voor het milieu: ik wil mijn kinderen een plaats nalaten waar zij gelukkig zullen zijn en waar zij in vrede kunnen leven en zich kunnen ontplooien.
Deze waarden kruisen met mijn behoeften aan vrijheid en vervulling, creativiteit, harmonie met anderen, innerlijke vrede, het zoeken naar geluk, authenticiteit en prestatie in mijn professionele handelen.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Klinisch psycholoog
 • Conflictbeheer
 • Angst stoornissen
 • Zelfvertrouwen
 • Emoties beheren
 • Psychoanalyse
 • Algemene psychologie
12 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

10.0

O.b.v. 12 evaluaties

Evaluaties van de 12 patiënten
10.0
Punctualiteit
9.9
Properheid van de praktijk
10
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
10
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
10

Bereikbaarheid

 • Rue Basse Marcelle 26, Namen
  Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • 1984-1990 Licence en psychologie Université de Liège

Professionele ervaring

 • 2019 à aujourd'hui Psychologue Cabinet Privé à Namur

Talen

 • Frans

FAQ

Wat is het adres van gezondheidsdeskundige Antonio Castronovo?

Het adres van gezondheidsdeskundige Antonio Castronovo is Rue Basse Marcelle 26 in Namen.

Accepteert gezondheidsdeskundige Antonio Castronovo nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door gezondheidsdeskundige Antonio Castronovo aanvaard ?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Antonio Castronovo?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Antonio Castronovo en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Antonio Castronovo voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Antonio Castronovo?