Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Maurine Latouche is gekwalificeerd psycholoog sinds 2014 ULG en erkend door het Comité van Psychologen. Als zodanig, Maurine is onderworpen aan bepaalde eisen op het gebied van training en ethische regels. Het ontvangt voornamelijk individu. Het eerste interview stelt u in staat om kennis te maken. Dit is een kans om uit te drukken wat er mis is. Maurine ontvangt uw aanvraag en zal u helpen na te denken over uw situatie. Als ze het gevoel dat ze kunnen u helpen, dan zult u rekening houden met alle werkafspraken het. Zijn toespraken zijn beoogde dynamiek. Inderdaad, Maurine leidt en begeleidt de reflectie. Ze deelt haar gedachten terwijl ze waakzaam op het ritme en persoonlijkheid te respecteren. Het neemt aan dat u bent de expert op je eigen leven. Ze zijn ervan overtuigd dat je in je hebt de middelen om te gaan met elke situatie van het leven, zelfs de meest complexe. Zij hecht dan ook bijzonder veel belang aan u te begeleiden in de ontdekking of (her) ontdekking van de laatste. De therapie die Maurine biedt kan ook worden gebaseerd op de invloed van emoties en gedachten op het gedrag. geconfronteerd met een aantal moeilijke situaties en soms de bron van lijden, zullen we waarschijnlijk ons ​​overweldigd verlaten onaangename emoties en / of verdwaalde gedachten. Lijden die helaas kan ons vergrendelen, blokkeren ons en ons ervan weerhouden vooruit. De therapeutische werk zal dan ook naar streven om het buitensporige invloed van onze gedachten en onze emoties onschadelijk te maken door het onderwijs van ons niet voor lief nemen wat we voelen (bijv angstaanvallen) en voor alle soorten emoties zelfs geschikt voor de meeste onaangenaam. Work Maurine daarom het primaire doel om te overwegen met u oplossingen waarmee je gedrag in overeenstemming met uw waarden over te nemen en zo weer vertrouwen en persoonlijke groei. In een zorg voor psychologische hulp om iedereen, Maurine ook huisbezoeken voor gehandicapten en ouderen in sommige gemeenten van de provincie Luik. Sessies duren 50 minuten. Merk op dat de frequentie en de duur van de behandeling is afhankelijk van de behoeften van de patiënt. Het kader samen moeten worden gedefinieerd. Afgezien van dit privé-praktijk, Maurine werkt in een zorgcentrum gecriminaliseerd mensen. Elke benoeming geannuleerd buiten de 24 verschuldigd. Bedankt voor uw begrip.
Inhoud vertaald door google translate

Specialisaties - Maurine Latouche

 • Psychothérapeute - Thérapie Brève - Thérapie ACT (d’Acceptation et d’Engagement)

Expertises

Klinisch psycholoog

Aanvullende expertises

Adultes - Adolescents ( à partir de 16 ans) Thérapie Brève-ACT

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9.8
Properheid van de praktijk
10
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.9
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.9

Kaart

 • Maurine Latouche, Rue de la Station 103, Blégny

CV - Maurine Latouche

OPLEIDING

 • 2018 jusqu’à nos jours : Formation continue en Thérapie Brève Ericksonienne au sein
 • du centre de formation PRISME.
 • 2016 - 2018: Formation en thérapie d’Acceptation et d’Engagement (supervision auprès de Fabian BATTISTONI - Institut SavoirÊtre )
 • 2011-2014 : Etudes supérieures à l’Université de Liège. Diplômée en Master avec distinction. Section sciences psychologiques, à finalité spécialisée en psychologie clinique :
 • orientation systémique.
 • 2008-2011 : Etudes supérieures à l’Université de Mons Hainaut.
 • Diplômée en Bachelier avec distinction. Section sciences psychologiques et de l’éducation : orientation générale

Vakvereniging

 • Agrée par la commission des psychologues
 • Agrée toute mutuelle et solidaris

Talen

 • Français

Artikelen

 • Mémoire « Tentatives de suicide à l’adolescence : analyse de ses répercussions sur le système fraternel » obtenu avec grande distinction
Log in op doctoranytime
Schrijf u gratis in

Raadpleeg de prijzen van al de consultaties op doctoranytime zonder enige beperking!

 • Wachtwoord moet minstens 6 karakters en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Maurine Latouche?

Hulp nodig ?