Vind een dokter
Maak een afspraak
Maurine Latouche (Psycholoog): Boek online een afspraak Maurine Latouche (Psycholoog): Boek online een afspraak 2 FOTO'S

Maurine Latouche

Psycholoog

RIZIV nummer: 892213577

Naleving van de COVID-19 veiligheidsvoorschriften
 • auto-confirmation icon Snelle bevestiging
 • Geschatte bevestigingstijd 1

Beschrijving

Maurine Latouche is gekwalificeerd psycholoog sinds 2014 ULG en erkend door het Comité van Psychologen. Als zodanig, Maurine is onderworpen aan bepaalde eisen op het gebied van training en ethische regels. Het ontvangt voornamelijk individu. Het eerste interview stelt u in staat om kennis te maken. Dit is een kans om uit te drukken wat er mis is. Maurine ontvangt uw aanvraag en zal u helpen na te denken over uw situatie. Als ze het gevoel dat ze kunnen u helpen, dan zult u rekening houden met alle werkafspraken het. Zijn toespraken zijn beoogde dynamiek. Inderdaad, Maurine leidt en begeleidt de reflectie. Ze deelt haar gedachten terwijl ze waakzaam op het ritme en persoonlijkheid te respecteren. Het neemt aan dat u bent de expert op je eigen leven. Ze zijn ervan overtuigd dat je in je hebt de middelen om te gaan met elke situatie van het leven, zelfs de meest complexe. Zij hecht dan ook bijzonder veel belang aan u te begeleiden in de ontdekking of (her) ontdekking van de laatste. De therapie die Maurine biedt kan ook worden gebaseerd op de invloed van emoties en gedachten op het gedrag. geconfronteerd met een aantal moeilijke situaties en soms de bron van lijden, zullen we waarschijnlijk ons ​​overweldigd verlaten onaangename emoties en / of verdwaalde gedachten. Lijden die helaas kan ons vergrendelen, blokkeren ons en ons ervan weerhouden vooruit. De therapeutische werk zal dan ook naar streven om het buitensporige invloed van onze gedachten en onze emoties onschadelijk te maken door het onderwijs van ons niet voor lief nemen wat we voelen (bijv angstaanvallen) en voor alle soorten emoties zelfs geschikt voor de meeste onaangenaam. Work Maurine daarom het primaire doel om te overwegen met u oplossingen waarmee je gedrag in overeenstemming met uw waarden over te nemen en zo weer vertrouwen en persoonlijke groei. In een zorg voor psychologische hulp om iedereen, Maurine ook huisbezoeken voor gehandicapten en ouderen in sommige gemeenten van de provincie Luik. Sessies duren 50 minuten. Merk op dat de frequentie en de duur van de behandeling is afhankelijk van de behoeften van de patiënt. Het kader samen moeten worden gedefinieerd. Afgezien van dit privé-praktijk, Maurine werkt in een zorgcentrum gecriminaliseerd mensen. Elke benoeming geannuleerd buiten de 24 verschuldigd. Bedankt voor uw begrip.
Inhoud vertaald door google translate

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Klinisch psycholoog
14 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

9.6

O.b.v. 14 evaluaties

Evaluaties van de 14 patiënten
9.6
Punctualiteit
9.6
Properheid van de praktijk
9.6
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.8
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.5

Bereikbaarheid

 • Rue de la Station 103, Blégny
  Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • 2018 jusqu’à nos jours : Formation continue en Thérapie Brève Ericksonienne au sein
 • du centre de formation PRISME.
 • 2016 - 2018: Formation en thérapie d’Acceptation et d’Engagement (supervision auprès de Fabian BATTISTONI - Institut SavoirÊtre )
 • 2011-2014 : Etudes supérieures à l’Université de Liège. Diplômée en Master avec distinction. Section sciences psychologiques, à finalité spécialisée en psychologie clinique :
 • orientation systémique.
 • 2008-2011 : Etudes supérieures à l’Université de Mons Hainaut.
 • Diplômée en Bachelier avec distinction. Section sciences psychologiques et de l’éducation : orientation générale

Vakvereniging

 • Agrée par la commission des psychologues
 • Agrée toute mutuelle et solidaris

Talen

 • Frans

Artikelen

 • Dissertatie "Suïcidepogingen in de adolescentie: analyse van de repercussies op het broederlijk systeem" behaald met grote onderscheiding+.

FAQ

Wat is het adres van de zorgverlener Maurine Latouche?

Rue de la Station 103 in Blégny is het adres van zorgverlener Maurine Latouche.

Accepteert zorgverlener Maurine Latouche nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door zorgverlener Maurine Latouche aanvaard ?
Welke talen spreekt zorgverlener Maurine Latouche?
Is zorgverlener Maurine Latouche lid van een vereniging ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Maurine Latouche en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Maurine Latouche voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Maurine Latouche?