Vind een dokter
Maak een afspraak
Claire Dufeil (Kinesist): Boek online een afspraak Claire Dufeil (Kinesist): Boek online een afspraak 2 FOTO'S

Claire Dufeil

Kinesist

RIZIV nummer: 54459263527

Naleving van de COVID-19 veiligheidsvoorschriften
 • auto-confirmation icon Snelle bevestiging

Beschrijving

Claire is gevestigd in Vorst, op de grens van Elsene, St-Gilles en Ukkel, en heeft zich toegelegd op de behandeling van spier- en skeletaandoeningen. Zij kan u helpen bij orthopedische behandelingen, postoperaties, scoliose, of voor algehele spierversterking om sportblessures te voorkomen. Zij is in het bijzonder geïnteresseerd in schouderpijn, lage rugpijn en nekpijn, alsook in kwesties in verband met chronische pijn. Opgeleid en gediplomeerd in STOTT Pilates, integreert zij dit in haar behandelingen met als doel de patiënt te ondersteunen in het versterken van zijn spieren en het ontwikkelen van zijn proprioceptie. Haar doel is om mensen hun lichaam beter te laten leren kennen en het zonder angst te laten gebruiken. Zij traint en ondervraagt zichzelf regelmatig om haar patiënten behandelingen aan te bieden die door de wetenschappelijke gemeenschap zijn gevalideerd, terwijl zij zich laat leiden door haar eigen kwaliteiten en de individualiteit van elke patiënt. Zij geeft haar kennis door aan de patiënt en begeleidt hem/haar om autonoom te worden in zijn/haar behandeling en om de verworven kennis ook na de consultatieperiode te behouden.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Manuele therapie
 • Sportfysiotherapie
 • Algemeen
 • Orthopedische
19 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9.8
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.8
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.9

Bereikbaarheid

 • Rue Berkendael 149, Vorst
  Parking
  • Geen parking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • 2016: Parnasse-Isei Master in de fysiotherapie+2021: Cognitieve functionele therapie bij chronische lage rugpijn, Wim Dankaerts, Forthema+o De nieuwste wetenschap op het gebied van schouderbehandelingen, Jo Jibson, Agence EBP+ o Chronische pijn, Basismodule van het certificaat in de algologie: Parnasse-ISEI- Anne Berquin+2020: o Schouderrevalidatie: Wat is er nieuw op biomechanisch en klinisch niveau,+ niveau 2, A. Cools, Forthema,+o De enkel in de manuele therapie, Benjamin Hidalgo , Be sport Formations+2019: o Evaluaties en behandelingen van MSK-aandoeningen rond de zwangerschap, A. David, Forthema. Cools, Forthema+o De enkel in de manuele therapie, Benjamin Hidalgo , Be sport Formations+2019: o Evaluaties en behandelingen van MSK aandoeningen rond de zwangerschap, A. David Adi, Forthema+o Geïntegreerde manuele therapie voor de bovenste cervicale wervelkolom en hoofdpijn, Forthema+2018:o Mulligan concept, bovenste lidmaat, D. Yuval, Forthema+o Klinische neurodynamica, onderste lidmaat, M. Shacklock- Forthema+o Chronische pijn en musculoskeletale aandoeningen, Forthema+o Mulligan concept, onderste lidmaat, D. Yuval, Forthema,+ o Motivational interviewing, Forthema+2017:o Crotching, ETMA,+o Klinische neurodynamica, bovenste lidmaat, M. Shacklock- Forthema+o Begrip van tendinopathieën van heup en bekken, A. Grimaldi, Forthema+o Europees Congres voor Manuele Therapieën, "extrimiteiten in de Manuele Therapieën", Mathera+o Spinale Manuele Therapie, Manueel concept+o Schouderrevalidatie: Wat is er nieuw op biomechanisch en klinisch niveau, Forthema+2016:o STOTT Pilates : Matten, Reformer, Stabiliteitsstoel, Cadillac Brussel Pilates+ETMA: Manuele Therapie, 1 jaar+

Professionele ervaring

 • 2016 - heden: privépraktijk+.

Vakvereniging

 • AXXON

Talen

 • Engels
 • Spaans
 • Frans

FAQ

Wat is het adres van de gezondheidsdeskundige Claire Dufeil?

Het adres van gezondheidsdeskundige Claire Dufeil is Rue Berkendael 149 in Vorst.

Welke betalingswijzen worden door gezondheidsdeskundige Claire Dufeil aanvaard ?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Claire Dufeil?
Is gezondheidsdeskundige Claire Dufeil lid van een vereniging ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Claire Dufeil en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Claire Dufeil voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Claire Dufeil?