Vind een dokter
Maak een afspraak
Dominique Weil (Psycholoog): Boek online een afspraak Dominique Weil (Psycholoog): Boek online een afspraak

Dominique Weil Psychologue Clinicienne de 1 er Ligne – Psychothérapeute - Life coach

Psycholoog

RIZIV nummer: N° 7-00843-79-000

Naleving van de COVID-19 veiligheidsvoorschriften
 • auto-confirmation icon Snelle bevestiging

Beschrijving

Dominique Weil studeerde in 2002 af als licentiate in de Klinische Psychologie aan de Katholieke Universiteit Leuven. Zij is ook psychotherapeute in bio-energetische analyse. Psychotherapie die rekening houdt met de relatie tussen het lichaam en de geest. Zij is opgeleid als Systemisch gezinspsychotherapeut (CEFS in BXL). Zij heeft verschillende grondige opleidingen gevolgd op verschillende gebieden: opleiding in misbruik en mishandeling (UCL), opleiding in life coaching (UCL), opleiding over pesterijen en manipulatie bij Isabelle Nazare Aga. Training over het thema narcistische perversie met Dr Alberto Eiguer. Mevrouw Weil is ook opgeleid in posttraumatische stress en gecompliceerde rouw, empathie en spiegelneuronen (Boris Cyrunlik). Zij is gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn; fibromyalgie, het Elhers Danlos syndroom in samenwerking met Dr. Stéphane Daens en alle zichtbare en onzichtbare ziekten. Mevrouw Weil ontvangt mensen individueel, als koppel of als gezin in haar consultatiezaal in Nijvel en/of via videoconferentie wanneer de omstandigheden het toelaten. Voor meer informatie: www.psynivelles.be Commissie nr. 592207714 Ondernemingsnummer nr. 0812/776/955 VISA nr. 295790

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Klinisch psycholoog
149 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

9.9

O.b.v. 149 evaluaties

Evaluaties van de 149 patiënten
9.9
Punctualiteit
9.9
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.9
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.9

Bereikbaarheid

 • Centre de Psychothérapies de Nivelles, Allée Willy Chaufoureau 9, Nivelles
  Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • Dominique Weil is in 2002 afgestudeerd in Klinische Psychologie aan de Katholieke Universiteit van Leuven en is ook Psychotherapeute in Bio-energetische Analyse. Zij is ook psychotherapeute in Bio-energetische Analyse, een psychotherapie die rekening houdt met de relatie tussen het lichaam en de geest, en is opgeleid tot systemisch gezinspsychotherapeute (CEFS in BXL). Zij heeft verscheidene grondige opleidingen op verschillende gebieden: opleiding in misbruik en mishandeling (UCL), opleiding in life coaching (UCL), opleiding over pesterijen en manipulatie bij Isabelle Nazare Aga. Opleiding over het thema narcistische perversie bij dokter Alberto Eiguer + Mevrouw Weil is ook opgeleid in posttraumatische stress en gecompliceerde rouw, empathie en spiegelneuronen (Boris Cyrunlik) + Zij is gespecialiseerd in de behandeling van chronische pijn; fibromyalgie, Elhers Danlos Syndroom in samenwerking met dokter Stéphane Daens en in alle zichtbare of onzichtbare ziekten.+Mevrouw Weil ontvangt individuele personen, echtparen of gezinnen in haar consultatieruimte in Nijvel en/of per videoconferentie wanneer de omstandigheden het toelaten. Voor meer informatie: www.psynivelles.be+
 • Elle est également Psychothérapeute en Analyse Bioénergétique. Psychothérapie qui tient compte de la relation entre le corps et l'esprit.
 • Elle reçoit comme Psychothérapeute familiale systémique (CEFS à BXL). Elle a plusieurs formations approfondies dans différents domaines : formation abus et maltraitances (UCL),
 • formation en life coaching - Coach de vie (UCL), formation concernant le harcèlement et la manipulation chez Isabelle Nazare Aga. Formation sur le thème de la perversion narcissique avec le Docteur Alberto Eiguer.
 • Madame Weil est également formée au stress post-traumatique et au deuil compliqué, à l'empathie et les neurones miroirs (Boris Cyrunlik).
 • Elle s'est spécialisée dans la prise en charge des douleurs chroniques ; fibromyalgie, Syndrome d'Elhers Danlos en collaboration avec le Docteur Stéphane Daens et dans toutes maladies visibles ou invisibles.
 • Madame Weil reçoit en les personnes de façon individuelle, en couple ou en famille dans son cabinet de consultation à Nivelles et/ou par vidéoconférence quand les conditions le permettent.
 • Pour plus de renseignement : www.psynivelles.be

Vakvereniging

 • Belgische Federatie van Psychologen (FBP) + Belgische Commissie van Psychologen (Compsy) + Belgische Vereniging voor Gezins- en Systeeminterventie en Psychotherapie (ABIPFS) + Europese Vereniging voor Gezinstherapie (EFTA)Belgische Vereniging voor Familie- en Systeempsychotherapie (ABIPFS) +Europese Vereniging voor Gezinstherapie (EFTA) +Unie van Franstalige Klinische Psychologen (UPPCF) +Belgische Vereniging voor Bio-energetische Analyse (SOBAB) +GERSED, Elheers Danlos Syndroom - EDS +FOCUS FIBROMYALGIA +Rezseau107 Klinisch Psycholoog 1e lijns+
 • Commission Belge des psychologues (Compsy).
 • Association Belge pour l’intervention et la Psychothérapie Familiale et systémique (ABIPFS).
 • European Family Therapy Association (EFTA).
 • Union Professionnel des psychologues clinicien francophone (UPPCF).
 • Société Belge d'Analyse Bioénergétique (SOBAB).
 • GERSED, Syndrome d'Elheers Danlos - SED
 • FOCUS FIBROMYALGIE
 • Rezseau107 Psychologue clinicienne de 1 er Ligne

Talen

 • Frans

FAQ

Wat is het adres van de gezondheidsdeskundige Dominique Weil?

Het adres van zorgverlener Dominique Weil is Allée Willy Chaufoureau 9 in Nivelles.

Welke betalingswijzen worden door zorgverlener Dominique Weil aanvaard ?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Dominique Weil?
Is zorgverlener Dominique Weil lid van een vereniging ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Dominique Weil en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Dominique Weil voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.


chat

Videoconsultatie

Indien u zich nog niet op uw gemak voelt bij een fysieke afspraak, klik dan hier om een afspraak te maken voor een Videoconsultatie! Het is eenvoudig en veilig!

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Dominique Weil?