Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Als volwassene of jongere vanaf 16 jaar kan je bij mij terecht en krijg je de ruimte om vrij over alles te spreken. Vrij kunnen spreken houdt in dat je allerlei gedachten, ideeën, dromen, gevoelens, fantasieën mag delen zoals ze in je opkomen. Zo kunnen we samen inzicht krijgen in wat er bij jou onbewust en onderliggend leeft en kunnen we zo op zoek gaan naar manieren om hiermee om te gaan. Elk psychisch lijden is uniek en er bestaan geen pasklare antwoorden op jouw vragen, maar samen nemen we de tijd die nodig is om te werken aan jouw obstakels of specifieke vraag. Via verkennende gesprekken leren we elkaar kennen en brengen we jouw specifieke hulpvragen in kaart. Hierin bespreken we de frequentie en de vorm van de therapie alsook enkele praktische zaken. Na deze verkennende gesprekken beslissen we om al dan niet samen aan de slag te gaan. Ook mensen met een (neuro)-motorische beperking of niet-aangeboren hersenletsel en/of hun familie/naasten kunnen bij mij terecht. Samen kijken we naar je levenspad, je vragen, je trauma, maar vooral naar je sterktes, dromen en verlangens. We zullen vaak via creatieve manieren aan de slag gaan en samen zoeken naar de meest geschikte vorm om je uit te kunnen drukken.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Bereikbaarheid

 • PSYCHOLOGENPRAKTIJK 'T HUIS, Isegrimstraat 65, Gent
  Parking
  • Geen parking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • Master in de Klinische Psychologie – Universiteit Gent
 • Permanente Vorming in de Psychoanalytische therapie – Universiteit Gent
 • Specifieke lerarenopleiding in de Psychologie – Universiteit Gent

Professionele ervaring

 • In 2016 studeerde ik af als klinisch psycholoog aan de UGent. Nadien deed ik nog een lerarenopleiding en ging ik te werk als leerlingbegeleider, leerkracht en stagebegeleider. Door het begeleiden van deze stages groeide mijn interesse en goesting om aan de slag te gaan in de zorgsector. Ik maakte de sprong en werk momenteel ook als zorgcoördinator in Dominiek Savio, een voorziening voor mensen met een (neuro)-motorische beperking of niet-aangeboren hersenletsels.
 • Naast werken met mensen met een beperking is het mijn passie om specifieke hulpvragen in een meer individueel en langdurig kader te behandelen. Vandaar ook de keuze voor een psychoanalytische therapieopleiding te volgen en hiermee aan de slag te gaan in ’t Huis als zelfstandig psycholoog.

Talen

 • Engels
 • Nederlands

FAQ

Wat is het adres van de gezondheidsdeskundige Annelore Adriaenssens?

De praktijk van zorgverlener Annelore Adriaenssens is gelegen in Isegrimstraat 65 in Gent.

Accepteert zorgverlener Annelore Adriaenssens nieuwe patiënten?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Annelore Adriaenssens?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Annelore Adriaenssens en is geverifieerd door het Doctoranytime
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Annelore Adriaenssens?