Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Dr. Virginie Guemjom studeerde in 1999 met grote onderscheiding af aan de ULB. Zij oefent haar praktijk uit op 15 minuten van Doornik, in het medisch centrum MÉDI-CELLES asbl. Zij is gespecialiseerd in algemene geneeskunde met expertise in elektrocardiografie, en in acute geneeskunde. Zij heeft een universitaire (ULB en Rijsel) en interuniversitaire (UCL-ULB-ULG) opleiding gevolgd in klinische voeding. ** ALGEMENE MEDISCHE PRAKTIJK: Zij beoefent nu de algemene geneeskunde in een medisch huis, omdat multidisciplinariteit een essentiële kracht is voor de beste gezondheid van de patiënt: artsen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, psychologen, ergotherapeuten. Médi Celles beschikt over uitstekende paramedici met uiteenlopende vaardigheden, die elk een specifieke therapeutische kracht inbrengen. De geneeskunde wordt op integrale wijze benaderd en er worden alternatieve therapieën aangeboden, waaronder hypnotherapie, voetreflexologie en massagetherapie **PRATISCHE VOEDINGSMEDICIJN: Dr. Guemjom beoefent voedingsgeneeskunde in Médi Celles. Zij heeft zich aangesloten bij de methode "PRO'FIL GOOD", een systeem van multidisciplinaire begeleiding, door erkende gezondheidswerkers, van patiënten met overgewicht of met psychische problemen die een gepersonaliseerde en integratieve verzorging wensen voor de verschillende aspecten van hun gezondheid: fysiologisch, psychologisch, fysiek en gedragsmatig. Dr. Guemjom van zijn kant bepaalt enkele van de profielen van de patiënten, naast de andere gezondheidswerkers. Deze omvatten de biologische, fysiologische, lichaams-, voedings- en voedingsprofielen van de patiënt. De patiënten die haar raadplegen kunnen de globale Pro'Fil Good follow-up integreren of een zuiver nutritionele follow-up krijgen.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

9.7

O.b.v. 251 evaluaties

Evaluaties van de 251 patiënten
9.7
Punctualiteit
9.4
Properheid van de praktijk
9.8
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.9
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.7

Bereikbaarheid

 • Betalingsmethoden

  Bankkaart
  Contant
  Mobiel betalen

CV

Opleidingen

 • Studeerde in 1999 met grote onderscheiding af aan de ULB. Specialisatie in algemene geneeskunde en acute geneeskunde. Verschillende universitaire cursussen over voeding en behandeling van zwaarlijvige patiënten.

Professionele ervaring

 • Dr. Virginie Guemjom is al meer dan 20 jaar werkzaam op spoedeisende hulpafdelingen in ziekenhuizen en daarbuiten. Aan het begin van haar carrière heeft zij ook een paar jaar in een privépraktijk gewerkt.

Talen

 • Engels
 • Frans

FAQ

Wat is het adres van zorgverlener Virginie Guemjom?

Het adres van Dr. Virginie Guemjom is Rue de l'Eglise 5 in Celles Hainaut.

Accepteert Dokter Virginie Guemjom nieuwe patiënten?
Welke betaalmethodes staat Dokter Virginie Guemjom toe ?
Welke talen spreekt Dokter Virginie Guemjom ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Virginie Guemjom en is geverifieerd door het Doctoranytime
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Virginie Guemjom?