Vind een dokter

Julie Hubrecht

Therapeut

Aanvaardt nieuwe patiënten: Ja
Gemakkelijke parkeermogelijkheid: Geen antwoord
Naleving van de COVID-19 veiligheidsvoorschriften

Beschrijving

Ik ben Julie, bezieler van de Yogatherapie Praktijk in Gent en Deinze. Ik creëer een veilige plek waar de focus op het therapeutische aspect van yoga ligt. We slaan emoties op in ons lichaam, wat een invloed heeft op ons autonoom zenuwstelsel. Yogatherapie kanaliseert die emoties om zo terug connectie, veiligheid en kracht in het lichaam te vinden. Ik richt mij in yogatherapie specifiek op angst, dissociatie, lichamelijke klachten en vermoeidheid. Aan de hand van meditatie, ademhalingstechnieken en lichamelijke beweging leggen we de focus op herstel en creëren we een setting waar voelen en veiligheid de belangrijkste plek krijgen. Ik doe dit aan de hand van 1-op-1 sessies en help je terug voeling te laten krijgen met jezelf en je lichaam. Ik heb yoga altijd als een vorm van heling gezien en dat wil ik ook volledig tot uiting brengen. Ik werk aan de hand van een biopsychosociaal – spiritueel model waarmee ik rekening kan houden met jouw als persoon in de volledigheid.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Diensten

De prijzen zijn indicatief. De zorgverlener kan de prijzen aanpassen in functie van de pathologie.

Verkennend gesprek

Bereikbaarheid

 • Zeverenkerkstraat 7, Deinze
 • Betalingsmethoden

  Bankkaart
COVID-19: Maatregelen
Deze zorgverlener neemt alle voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen

CV

Opleidingen

 • Ik school me bij in yogatherapie aan The Yogatherapy Institute onder toezicht van International Association of Yoga Therapists (IAYT) en in Trauma Sensitive Yoga aan de afdeling Trauma Center Trauma Sensitive Yoga bij het Center for Trauma and Embodiment (CFTE) in Boston. Daarnaast genoot ik opleidingen in Yoga Nidra, Facia Yoga, Hypnotherapie, Yin Yoga, Somatische Ademhaling, Ashtanga Vinyasa en Post-Natale Yoga aan Birthlight. Ik ben een gecertificeerd 200h Experienced Registered Yoga Teacher (E-RYT) en Continuing Education Provider Yoga Alliance (YACEP) bij Yoga Alliance.

Deelnames aan conferenties

 • Flexibiliteit door Fascia
 • Ademhaling bij paniek
 • Yogatherapie voor Covid herstel

Talen

 • Engels
 • Nederlands
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Julie Hubrecht en is geverifieerd door het Doctoranytime team.

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Julie Hubrecht voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

 • Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen.
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Julie Hubrecht?