Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Ik heet u welkom in het Cabinet Nerviens in Etterbeek, langs het Jubelpark in de voormiddag en in het Centre Medi-P in de namiddag in Sint-Pieters-Woluwe in de Montgomerywijk. Ik doe algemene fysiotherapie. Ik behandel verschillende musculoskeletale aandoeningen. Orthopedische pathologieën van de ledematen en de wervelkolom (revalidatie, lumbago, nekpijn, enz...) Gespecialiseerd in Manuele Lymfedrainage, Senologie-Borstkanker, pressotherapie en meerlagige verbanden, begeleid ik u tijdens de verschillende behandelingen. Ik geef ook fysiotherapeutische follow-up in uro-gynaecologie en pre- en postnatale fysiotherapie. Tenslotte beoefen ik pediatrische ademhalingsfysiotherapie en behandeling van Torticollis en Plagiocephalie. Raadpleeg gerust mijn agenda om een afspraak te maken in de praktijk van uw keuze. Als het uw eerste afspraak is, aarzel dan niet om een kort berichtje achter te laten.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Pediatrische therapie
 • Prenatale therapie
 • Ademhalingstherapie - Cardiovasculaire therapie
 • Bekkenfysiotherapie
 • Algemeen
18 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9.7
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.8
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.8

Bereikbaarheid

Selecteer praktijk
 • Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • 2022+Inwijding in Pilates+ 2021+ Plagiocephalie en Torticollis van de zuigeling+2020+Bijwerking in Lymfologie+2014+Opleiding in perineo-sphincter revalidatie bij EIRPP+2013+Specialisatie in manuele lymfedrainage,+pressotherapie en meerlagige verbanden en Senologie: Leduc opleiding.+2012+Abdominale stop het bloedbad, De Gasquet+2011+Master in Kinesitherapie, Parnasse Deux Alice

Professionele ervaring

 • Clinique Edith Cavell en Hopital Delta, Chirec+Stadsziekenhuis, Chirec+Centrum voor doven en slechthorenden Woluwe St Lambert+Clinique St Jean+Maison de Repos Les bruyères II, Oudergem

Talen

 • Engels
 • Frans

FAQ

Wat is het adres van de zorgverlener Pauline Steffen?

Avenue des Nerviens 111 in Etterbeek is het adres van zorgverlener Pauline Steffen.

Accepteert zorgverlener Pauline Steffen nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door zorgverlener Pauline Steffen aanvaard ?
Welke talen spreekt zorgverlener Pauline Steffen?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Pauline Steffen en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Pauline Steffen voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Pauline Steffen?