Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Ik ben al van jongs af aan gepassioneerd door voeding en ik ben ervan overtuigd dat veel van onze kwalen voortkomen uit een tekortschietende moderne voeding. Na mijn huisartsopleiding heb ik gekozen voor een opleiding in functionele en microvoedingsgeneeskunde. Daarom stel ik, naast mijn "standaard"-consulten in de algemene geneeskunde, consultaties in de functionele geneeskunde voor, die tot doel hebben de algemene gezondheid van mijn patiënt te evalueren en hem of haar te verzorgen, onder meer door tekorten aan micronutriënten (vitaminen, mineralen en spoorelementen) en hormonale tekorten te corrigeren. Inderdaad, wanneer verschillende symptomen door verschillende symptomatische behandelingen zouden kunnen worden behandeld, zullen de consultaties van de functionele geneeskunde trachten de oorzaak van al deze kwalen te evalueren, deze alleen te behandelen, op de meest natuurlijke wijze door de voedingstekorten aan te vullen, en bijgevolg de daaruit voortvloeiende symptomen te doen verdwijnen. Microvoedingsanalyses zijn ook interessant voor de preventie van toekomstige ziekten. Ik zal mijn uiteenzetting besluiten met een citaat van Hippocrates, 400 jaar voor onze jaartelling: "Laat uw voeding uw eerste medicijn zijn". e-mail: [email protected]

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

911 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

9.8

O.b.v. 911 evaluaties

Evaluaties van de 911 patiënten
9.8
Punctualiteit
9.6
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.8
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.8

Toegang en Afspraken

Selecteer praktijk
 • Afspraakvoorwaarden

  • Betaling ter plaatse
   Tijdens uw bezoek kunt u uit de bovenstaande opties de betaalmethode van uw keuze selecteren.
  • Annulatie
   U kunt altijd annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Lees voor meer informatie ons Annulatievoorwaarden.

CV

Opleidingen

 • Master in de specialisatie algemene geneeskunde - ULB - 2018+Opleiding in Botulinum Toxine Injectietechnieken - IMT - 2020+Opleiding tot Fytotherapieadviseur (niveau 1) - ADNR-vorming - 2020+Opleiding Fysiotherapie - IEPP - 2020+Naturopathiecursus voor gezondheidswerkers - niveau 1 - Jardins de Vie - IRENE GROSJEAN
 • Formation aux Techniques d'injections de Toxine Botulique - IMT - 2020
 • Formation de Conseiller en Phytothérapie (niveau 1) - ADNR formation - 2020
 • Formation de physionutrition - IEPP - 2020
 • Stage de Naturopathie pour Professionnels de Santé - Niveau 1 - Jardins de Vie - IRENE GROSJEAN

Professionele ervaring

 • CMGU Erasmusziekenhuis - 2020-2021+Medisch Huis Zorg voor Iedereen - 2018-2020+Lemonnier Medisch Centrum - 2018-2020+
 • Maison Médicale Soins pour Tous - 2018-2020
 • Centre Médical Lemonnier - 2018-2020

Deelnames aan conferenties

 • Functionele Geneeskunde & Hormoontherapie+Micronutritie+Naturopathie & Hygiëne
 • Micronutrition
 • Naturopathie & hygiènisme

Talen

 • Engels
 • Frans

Artikelen

 • Ik heb mijn medische studies aan de ULB afgerond. Ik vervolgde met een master in de algemene geneeskunde aan de ULB, die ik volgde in een medisch centrum. Tijdens mijn assistentschap volgde ik een opleiding fysiognutritie aan het Institut Européen de Physionutrition et Phytothérapie, evenals een stage bij Dr Résimont om mijn huidige en vroegere opleiding te vervolmaken.+Na de microvoeding ben ik me gaan interesseren voor de natuurgeneeskunde en meer bepaald voor hygiëne, humorisme en levende voeding, wat me ertoe gebracht heeft stage te lopen voor gezondheidsprofessionals bij de natuurgeneeskundige Irène Grosjean, waar ik vasten- en zuiveringstechnieken aangeleerd heb gekregen.+In februari 2021 heb ik het diploma van fytotherapeutisch consulent behaald bij ADNR, een opleidingsorganisatie waarbij ik me nu verder verdiep in aromatherapie om mijn praktijk als allopaat aan te vullen met een nog natuurlijkere geneeskunde +Ten slotte ben ik ook nog bezig met een aanvullende opleiding in functionele en micronutritionele geneeskunde bij micronutritionisten Bruno Mairet en Guénaëlle Abéguilé.
 • Durant mon assistanat, j'ai suivi une formation de physionutrition à l’Institut Européen de Physionutrition et Phytothérapie, ainsi qu'un stage auprès du Dr Résimont dans le but de parfaire mes formations en cours et passées.
 • Après la micronutrition, je me suis intéréssée à la naturopathie et plus particulèrement à l'hygiénisme, l'humorisme et l'alimentation vivante, ce qui m'a amenée à effectuer un stage pour professionnels de santé auprès de la naturopathe Irène Grosjean, où il m'a été enseigné les jeûnes et les techniques de purges.
 • En février 2021, j'ai obtenu le diplôme de consultante en phytothérapie à l'ADNR, organisme de formation auprès duquel je continue à présent à me former en aromathérapie afin de compléter ma pratique d’allopathe par une médecine encore plus naturelle.
 • Enfin, je suis également encore en cours de formation complémentaire de médecine fonctionnelle et micronutritionnelle auprès des micronutritionnistes Bruno Mairet et Guénaëlle Abéguilé.

FAQ

Wat is het adres van Dokter Aude Materne?

De praktijk van Dokter Aude Materne is gelegen in Rue des Carmélites 152 in Uccle.

Accepteert zorgverlener Aude Materne nieuwe patiënten?
Welke betaalmethodes staat zorgverlener Aude Materne toe ?
Welke talen spreekt zorgverlener Aude Materne ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Aude Materne en is geverifieerd door het Doctoranytime
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Aude Materne?