Vind een dokter
Bekijk beschikbaarheden

Beschrijving

Als mede-oprichter van het Centrum Liegeois studie en de behandeling van onvruchtbaarheid (CLETS) en voormalig hoofd van medisch begeleide voortplanting dienst-CHC Clinic Saint Vincent (Rocourt), Dr. Pierre REMACLE heeft uitgebreide ervaring in de ondersteuning van de diagnose-aansluiting en de behandeling van het paar vruchtbaarheidsproblemen. zijn tweede pole van belang is de functionele en medische gynaecologie (ondersteund gynaecologische endocriene stoornissen, menopauze ...). Dr. REMACLE zorgt er ook voor gynaecologische bewaakt (echografie, anticonceptie, colposcopie, ...). Het zal zorgen voor de ontwikkeling van uw aanvraag om een ​​van de specifieke diensten-CHC Clinic Saint Vincent contact op te Rocourt (Breast Clinic, Kliniek van verzakking en incontinentie, Luik Centrum voor endometriose, ...). Tenslotte Dr. REMACLE bewaakt zwangerschappen en leveringen in de praktijk - CHC website te Rocourt Saint Vincent en binnenkort de Mont Legia Clinic in Luik.
Inhoud vertaald door google translate

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Bevalling
 • Vruchtbaarheid
 • Opvolging zwangerschap
411 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

9.9

O.b.v. 411 evaluaties

Evaluaties van de 411 patiënten
9.9
Punctualiteit
9.9
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.9
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.8

Toegang en Afspraken

 • Cabinet gynécologique d'Outremeuse, Rue Henri de Dinant 10, Luik
  Parking
  • Gemakkelijk parkeren
 • Betalingsmethoden

  Bankkaart
  Contant
  Mobiel betalen

  Afspraakvoorwaarden

  • Betaling ter plaatse
   Tijdens uw bezoek kunt u uit de bovenstaande opties de betaalmethode van uw keuze selecteren.
  • Annulatie
   U kunt altijd annuleren tot 24 uur voor de afspraak. Lees voor meer informatie ons Annulatievoorwaarden.

CV

Opleidingen

 • 1993: Europees Universitair Diploma in Hysteroscopie (Dokter HAMOU en Professor FRYDMAN - Universiteit van Paris XI, Frankrijk - praktische opleiding: Afdeling van Professor DONNEZ - UCL, België)+1990: Interuniversitair diploma (DIU) in colposcopie en baarmoederhalspathologie in 1990 (Professor BOULANGER - Universiteit van Amiens, Professor LEROY - Universiteit van Rijsel en Professor QUEREUX - Universiteit van Reims, Frankrijk)+1984-1985: Opleiding in in-vitrofertilisatie in 1984 en 1985 (Professor SCHOYSMAN, Brussel)+1980: Diploma gynaecologische echografie (Universiteit van Luik)+1979-1980: Opleiding in gynaecologische microchirurgie (Professoren BOECKX en BROSENS aan de KUL, Professor RACINET in Grenoble, Professor DUBERNARD in Lyon)+1979: Diploma van Gespecialiseerde Studie (DES) van de steriliteit (Instituut voor Voortplantingsgeneeskunde - Professor MATTEI in Marseille)+1978: Diploma in de gynaecologie-obstetrie in 1978 (Dienst van Professor LAMBOTTE in het Universitaire Kraamziekenhuis van Luik)+1973: Diploma van Doctor in de Geneeskunde (Universiteit van Luik)
 • 1990: Diplôme inter-universitaire (DIU) de colposcopie et de pathologie cervicale en 1990 (Professeur BOULANGER - Université d'Amiens, Professeur LEROY - Université de Lille et Professeur QUEREUX - Université de Reims, France)
 • 1984-1985: Formation en fécondation in vitro en 1984 et 1985 (Professeur SCHOYSMAN, Bruxelles)
 • 1980: Certificat d'Échographie Gynéco-Obstétricale (Université de Liège)
 • 1979-1980: Formation en microchirurgie gynécologique (Professeurs BOECKX et BROSENS à la KUL, Professeur RACINET à Grenoble, Professeur DUBERNARD à Lyon)
 • 1979: Diplôme d’Etude Spécialisée (DES) de stérilité (Institut de Médecine de la Reproduction - Professeur MATTEI à Marseille)
 • 1978: Diplôme en gynécologie-obstétrique en 1978 (Service du Professeur LAMBOTTE à la Maternité Universitaire de Liège)
 • 1973: Diplôme de Docteur en Médecine (Université de Liège)

Professionele ervaring

 • 2001-2006: Master in de opleiding van de 3e cyclus in de gynaecologie-obstetrie (Universiteit van Luik - Prof. J.M. FOIDART)+1999-2006: Hoofd van de dienst MAP van het CHC - Clinique Saint-Vincent (Luik) en directeur van het zorgprogramma "Reproductieve Geneeskunde type B" (erkenning volgens het Koninklijk Besluit van 15/02/1999)+1999-2003: Ondervoorzitter van het Ziekenhuis Saint-Vincent - Sainte Elisabeth (CHVE)+1997-1999: Voorzitter van de Medische Raad van de Kliniek Saint-Vincent (Luik)+1990-1999: Voorzitter van het CLETS+1985: Mede-oprichter van het "Centre Liégeois d'Etude et du Traitement de la Sterilité" (CLETS)
 • 1999-2006: Chef du Service de PMA du CHC – Clinique Saint-Vincent (Liège) et Directeur du programme de soins "Médecine de la Reproduction de type B" (agrégation suivant l'Arrêté Royal du 15/02/1999)
 • 1999-2003: Vice-Président du Centre Hospitalier Saint-Vincent – Sainte Elisabeth (CHVE)
 • 1997-1999: Président du Conseil Médical de la Clinique Saint-Vincent (Liège)
 • 1990-1999: Président du CLETS
 • 1985: Co-fondateur du « Centre Liégeois d'Étude et du Traitement de la Stérilité » (CLETS)

Vakvereniging

 • Groupement Belge des Gynécologues-Obstétriciens de Langue Française de Belgique (GGOLFB)+Belgian Society of Reproductive Medicine (BSRM)+ Association Belge d'Ultrasonographie Médicale (AbeFUM)
 • Belgian Society of Reproductive Medicine (BSRM)
 • Association Belge d'Ultrasonographie Médicale (AbeFUM)

Talen

 • Frans

FAQ

Wat is het adres van zorgverlener Pierre Remacle?

Rue Henri de Dinant 10 in Luik is het adres van Dr. Pierre Remacle.

Accepteert Dr. Pierre Remacle nieuwe patiënten?
Welke betaalmethodes staat zorgverlener Pierre Remacle toe ?
Welke talen spreekt Dr. Pierre Remacle ?
Is Dr. Pierre Remacle lid van een vereniging?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Pierre Remacle en is geverifieerd door het Doctoranytime
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Pierre Remacle?