Advertentiebeheerbeleid

Om zo transparant mogelijk te zijn met de gebruikers van doctoranytime, hebben we besloten om een beleid voor advertentiebeheer op te zetten. Het stelt een nauwkeurig kader vast in verband met de inhoud gepubliceerd op onze website.

Alleen doctoranytime houdt zich bezig met een strategie voor advertentiebeheer op de hele website.

doctoranytime wenst een kwaliteitsservice te handhaven en geen advertenties van derden weer te geven (een derde partij wordt beschouwd als elke adverteerder die gebruikt maakt van reclame zoals banners, badges, artikels of contextuele advertenties). Met betrekking tot het advertentiebeleid van doctoranytime, wordt reclame beschouwd als één van de volgende: banners, modules, micro-sites, native advertenties of elke andere vorm van reclame aangeboden door een derde met als doel het promoten van hun producten of service.

doctoranytime streeft ernaar geen enkele beoefenaar te bevoordelen en informeert gebruikers dat beoefenaars geclassificeerd zijn op basis van hun beschikbaarheid, geolocatie en de volledigheid van de inhoud van hun profiel.

doctoranytime stemt er niet mee in om inhoud op haar website te plaatsen die behoort tot één van volgende categorieën:

  1. Het is niet exact en het is bedoeld om de gebruiker te misleiden, valse informatie en onvolledige informatie te presenteren
  2. Het de wetten en de gebruiken van de staat niet respecteert
  3. De tekst verwijst naar producten of diensten die schade kunnen betrekken aan de gebruiker
  4. Het een bepaalde persoon of group met betrekking tot leeftijd, gewicht, afkomst, geslacht, ras, seksuele voorkeur of bekwaamheid of elke andere situatie dat beschouwd wordt als gevoelig niet respecteert of beledigt (direct of indirect)
  5. Het reclame maakt voor verdovende middelen en andere verboden stoffen, wapens, gokken, pornografie en/of dergelijke alsook tabak
  6. Het zich richt op kinderen jonger dan 12 jaar oud
  7. Het videogames bevat of adverteert
  8. Het de ethiek en het doel van doctoranytime niet respecteert
  9. Het berichten bevat over medische mirakels, valse medicijnen en behandelingen die niet geverifieerd zijn door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek

Als er wijzigingen zijn aan de vereisten voor het publiceren van inhoud, zullen deze zichtbaar zijn op de pagina van advertentiebeheerbeleid. doctoranytime behoudt zich ook het recht om dit beleid aan te passen wanneer het nodig wordt geacht.