Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Energetische Psychologie is een reeks processen voor het loslaten van emotionele blokkades en beperkende overtuigingen die je ontwikkeling in de weg staan of je potentieel saboteren. Indicaties > Slechte ervaringen, stress, ouderlijke/beroepsmatige burn-out, relatieproblemen, rouw, gebrek aan zelfvertrouwen, moeilijke bevalling, agressiviteit, bedplassen... Publiek: Volwassenen, kinderen, baby's Causale voetreflexologie versterkt het natuurlijke zelfregulerende vermogen van het lichaam. Het bestaat uit het stimuleren van specifieke zones van de voet die via de zenuwbanen verbonden zijn met alle weefsels van het lichaam om de werking ervan (organen, klieren, spieren, zenuwen, enz.) weer in evenwicht te brengen. Door te werken aan de diepere oorzaken van onevenwichtigheden (door een diepgaande kennis van de verbanden en interacties tussen de organen), werkt reflexologie preventief en kan zij ook veel gezondheidsproblemen en onaangename symptomen verlichten. In het bijzonder: hormonale onevenwichtigheden ademhalingsstoornissen en seizoensgebonden ziekten spijsverterings- en urinewegaandoeningen migraine, ischias en andere acute pijnen slapeloosheid, angst, chronische vermoeidheid, ... Publiek: Volwassenen, kinderen

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Diensten

De prijzen zijn indicatief. De zorgverlener kan de prijzen aanpassen in functie van de pathologie.

Bereikbaarheid

CV

Opleidingen

  • Institut du Docteur Delatte de Psycho Bio Acupressure: Practitioner niveau 5 (Parijs - Lyon 2017)+Internationale School voor Multireflexologie: Craniale en Gezichtsreflexologie (Luik 2011)+School voor Causale Reflexologie (Brussel 2014)+PSYCH-K® Internationaal Centrum (Bazel 2019)+School voor Holistische Gezondheid: Gezondheidshygiëne (Brussel 2013)+Naturopathisch Centrum L'Olivier: Voetreflexologie (Baisy-Thy 2010)+

Talen

  • Frans

FAQ

Wat is het adres van de zorgverlener Virginie Mulliez?

Het adres van gezondheidsdeskundige Virginie Mulliez is Rue Antoine Labarre 51-53 in Ixelles.

Accepteert zorgverlener Virginie Mulliez nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door zorgverlener Virginie Mulliez aanvaard ?
Welke talen spreekt zorgverlener Virginie Mulliez?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Virginie Mulliez en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Virginie Mulliez voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

  • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
  • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
  • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Virginie Mulliez?