Vind een dokter

Beschrijving

Geriatrisch centrum Dr. Yerma Coppens is een ambulante praktijk in een aangenaam kader voor mensen met problemen gerelateerd aan oudere leeftijd. Die problemen kunnen zich voordoen op lichamelijk, cognitief, functioneel, emotioneel en sociaal vlak. Het Centrum biedt een diagnostische en therapeutische aanpak, met als doel een op maat gemaakt behandelingsplan. De praktijk bestaat uit een internist-geriater en neuropsychologen die zowel instaan voor neuropsychologisch onderzoek als neurocognitieve revalidatie. Door middel van internistisch onderzoek en een geriatrische evaluatie brengen we problemen en kwetsbaarheden in kaart. Op basis daarvan stellen we uw behandeldoelen op die uw welzijn en autonomie kunnen verhogen. We begeleiden zowel u, de patiënt, als de mantelzorger, uw partner, kinderen en naasten.

Specialisaties - Yerma Coppens

 • Dr. Yerma Coppens is geaccrediteerde internist-geriater. Ze studeerde aan de universiteit van Gent en Leuven, specialisaties geriatrie en infectieziekten. Daarnaast legde ze zich toe op tropische geneeskunde aan het Tropisch Instituut Antwerpen en de Universiteit van Kaapstad, Zuid Afrika.
 • Ze is sinds jaren bezig met ouderenzorg en geriatrie op een holistische manier uit te bouwen. Haar expertise ligt daarbij in breed internistisch denken, geriatrische evaluatie en psychogeriatrie.

Expertises

Kan bij ons terecht voor diagnose, behandeling en begeleiding van: ouderdomsziekten, frequent vallen, cognitieve problemen bij ouderen zoals geheugen problemen, Dementie, gedragsproblemen bij ouderen, polyfarmacie, pijn bij ouderen, ondervoeding bij ouderen, ongewilde vermagering, angst bij ouderen, depressie bij ouderen, rouw, verminderen functioneren, levenseinde advies, vroegtijdige zorgplanning, euthanasie informatie, levensmoeheid, sociaal advies, interne geneeskunde, advies gezond ouder worden, begeleiding mantelzorgers

Diensten

De prijzen zijn indicatief. De zorgverlener kan de prijzen aanpassen in functie van de pathologie.

Eerst Consultatie

Opvolg Consultatie

Kaart

 • Zevensterrede 5, Destelbergen

CV

Opleidingen

 • Universiteit van Gent en Leuven (specialisaties geriatrie en infectieziekten)
 • Tropisch Instituut Antwerpen en Universiteit van Kaapstad, Zuid-Afrika (tropische geneeskunde)

Vakvereniging

 • BVGG

Talen

 • English
 • Nederlands
 • Français
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Maak een account aan met

of met uw e-mailadres

 • Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen.
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Yerma Coppens?

Hulp nodig ?