Vind een dokter
Maak een afspraak

Specialisatie en ervaring

 • Manuele therapie
 • Sportfysiotherapie
 • Ademhalingstherapie - Cardiovasculaire therapie
 • Orthopedische
25 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9.8
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.7
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.8

Bereikbaarheid

 • Bosstraat 39, Elsene, Sint-Gillis
  Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • 2022: Fitness-onderwijs: "Structurele aanpak van osteoarticulaire aandoeningen". Brussel+2021 : Kine Formation " Thérapie Manuelle Analytique de la sphère manducatrice". Luik+2017 : SKR " Aanpassing aan het beroep van de fysiotherapeut in de reanimatiesector voor volwassenen: gebaren en handelingen ". CHU Bordeaux +2016 : "Myo-Aponévrotique® inhaken". Boone. J.+2016 : "Formation certifiante en kinésithérapie respiratoire" Haute Ecole Condorcet+2016 : Centre de Thérapie Manuelle Analytique, Ostéo-Etiopathe D. Oe. Specialisatie in fysiotherapie +2015 : "Differentiële ademhalingsfysiotherapie geleid door geactualiseerde pulmonale auscultatie" SERK. Postialen. G+2015 : SKR : "Invasieve en niet-invasieve mechanische beademing" Saint Luc. Roeseler. J+2015: "Zuignaptechniek, massagemobilisatie bijgestaan door vacuotherapie en bindweefselstimulatie" Parijs. Blain. T+2013 : Master in de fysiotherapie ( HELB - Ilya Prigogine )

Professionele ervaring

 • 2018: Fysiotherapiepraktijk+2015: Medisch Centrum Borlée+2013: Ziekenhuizen Iris Sud: Fysiotherapeut op de afdeling Intensive Care, Cardiologie en Polikliniek.

Deelnames aan conferenties

 • September 2018: Journées Lyonnaises du genou (Lyon)+November 2018: Nieuws in de beademing (Saint-Luc)+November 2018: Mesopleidingsavond (ETMA)+Januari 2019: Reanimatiecongres (SRLF)+November 2019: Nieuws in ventilatie (Saint-Luc)+November 2019: Congrès Médico-sport de Lille+September 2020+: Orthopedisch seminarie (Hôpitaux Iris Sud)

Talen

 • Engels
 • Frans

FAQ

Wat is het adres van gezondheidsdeskundige Mandeep Bharaj?

De praktijk van zorgverlener Mandeep Bharaj bevindt zich Bosstraat 39, Elsene in Sint-Gillis.

Accepteert zorgverlener Mandeep Bharaj nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door gezondheidsdeskundige Mandeep Bharaj aanvaard ?
Welke talen spreekt zorgverlener Mandeep Bharaj?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Bharaj Bharaj en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Bharaj Bharaj voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Bharaj Bharaj?