Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Professor M.S. Soyfoo (M.D., Ph.D.) behaalde in 2003 met grote onderscheiding zijn artsendiploma aan de Université Libre de Bruxelles. Hij vervolgde daarna zijn opleiding in interne geneeskunde en reumatologie aan de ULB en behaalde zijn diploma van gespecialiseerde studies in reumatologie in 2009 met La Plus Grande Distinction met de felicitaties van de jury. Hij presenteerde ook een proefschrift "Bijdrage tot de fysiopathologie van het syndroom van Sjögren" en promoveerde in 2012 tot doctor in de Medische Wetenschappen. In 2014 ontving hij een certificaat in Immunologie van de American Society of Immunology FOCIS. Prof. dr. M.S. Soyfoo is momenteel werkzaam als afdelingsdirecteur en hoogleraar in het departement reumatologie van het Erasmusziekenhuis (U.L.B.). Hij is hoogleraar reumatologie en houder van de cursus reumatologie aan de ULB. Professor Soyfoo is ook voorzitter van de aanvullende master in de reumatologie aan de ULB.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Diensten

De prijzen zijn indicatief. De zorgverlener kan de prijzen aanpassen in functie van de pathologie.

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9
Properheid van de praktijk
9.7
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.4
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.0

Bereikbaarheid

 • Betalingsmethoden

  Contant

CV

Opleidingen

 • ULB+Specialisatiediploma in Reumatologie 2009 met hoogste onderscheiding+.

Vakvereniging

 • Lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Reumatologie

Deelnames aan conferenties

 • Amerikaans congres voor reumatologie+Belgisch congres voor reumatologie+Société Francoise de Rhumatologie+Europees congres voor reumatologie+Reumatologie

Talen

 • Engels
 • Frans
 • Nederlands

Artikelen

 • Onderscheidingen+Professor+M.S Soyfoo's onderzoek in de reumatologie is bekroond met verschillende onderscheidingen en prijzen:+-Erasmus Foundation award 2006-2007+-Pfizer Educational grant award 2009+-Belgian Society of Internal Medicine award 2011+-Belgian Society of Rheumatology award 2013+-Koning Boudewijnstichting award 2012, 2014, 2015+-Japanese Society of Rheumatology award 2017+Prof M. S Soyfoo heeft meer dan 40 medische artikelen gepubliceerd in internationale tijdschriften en lokale medische tijdschriften en verschillende posters en wetenschappelijke presentaties op internationale en nationale congressen.S Soyfoo publiceerde meer dan 40 medische artikels in internationale tijdschriften en lokale medische tijdschriften en verscheidene affiches en wetenschappelijke presentaties op internationale en nationale congressen.+ Momenteel verricht Prof.Soyfoo zijn onderzoek in het laboratorium Biochemie en Voeding van de Faculteit Geneeskunde van de ULB naar de pathofysiologische mechanismen van het syndroom van Sjögren. Verder maakt hij deel uit van het Europese consortium voor het syndroom van Sjögren (Horizon 2020) in het kader van onderzoek naar nieuwe biomarkers.

FAQ

Wat is het adres van zorgverlener Muhammad Soyfoo?

De praktijk van Dokter Muhammad Soyfoo is gelegen in Avenue Louise 235B in Ixelles.

Accepteert zorgverlener Muhammad Soyfoo nieuwe patiënten?
Welke betaalmethodes staat Dr. Muhammad Soyfoo toe ?
Welke talen spreekt zorgverlener Muhammad Soyfoo ?
Is Dokter Muhammad Soyfoo lid van een vereniging?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Muhammad Soyfoo en is geverifieerd door het Doctoranytime
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Muhammad Soyfoo?