Vind een dokter
Maak een afspraak
Dr Sebastian Jorquera Vasquez (Esthetisch Arts): Boek online een afspraak Dr Sebastian Jorquera Vasquez (Esthetisch Arts): Boek online een afspraak 2 FOTO'S

Sebastian Jorquera Vasquez

Esthetisch arts

RIZIV nummer: 17720514100

Naleving van de COVID-19 veiligheidsvoorschriften
 • auto-confirmation icon Snelle bevestiging
 • Geschatte bevestigingstijd 1

Beschrijving

Sebastian Jorquera Vasquez is afgestudeerd aan de Université Libre de Bruxelles. Ons medisch centrum Wellcare kan, dankzij zijn team en zijn omvang, patiënten korte wachttijden bieden, maar ook uitgebreide zorg dankzij de vele specialisten ter plaatse. Naast onze medische en paramedische diensten beschikt ons medisch centrum over een pijnkliniek (inclusief infiltraties voor pijn in de lendenwervelkolom) en een laboratorium dat een groot aantal procedures en verschillende diagnoses voor onze patiënten kan uitvoeren.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

9.6

O.b.v. 26 evaluaties

Evaluaties van de 26 patiënten
9.6
Punctualiteit
9.2
Properheid van de praktijk
9.8
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.7
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.7

Bereikbaarheid

 • Centre médical Wellcare
  Centre médical Wellcare, Centre médical Wellcare, Reine Astrid/Allée du bois - Parking des galeries Wellington, Waterloo
  Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • ULB+Anesthesie Reanimatie 2018
 • Anesthésie Réanimation 2018
 • Médecine esthétique 2020

Professionele ervaring

 • Erasmus+CHU Charleroi+HIS+Chirec+
 • CHU Charleroi
 • HIS
 • Chirec

Vakvereniging

 • Lid van de Regionale Interdisciplinaire Groep voor Pijn (GRID) + Lid van de Franse Vereniging voor de Studie en Behandeling van Pijn (SFETD)

Deelnames aan conferenties

 • Lezingen over de behandeling van chronische en acute pijn en pijn in de rug. De gunstige effecten van ontstekingsremmende voeding en ontspanning op pijn

Talen

 • Engels
 • Spaans
 • Frans

Artikelen

 • Specialisatie Thesis: Ultrasound-Guided Thermocoagulation of Medial Nerve+Branch in Lumbar Facet Joints Pain +Doctoraal proefschrift: Evaluation of the effect of tranexamic acid on platelet aggregation+during cardiac surgery. Prospectieve, gerandomiseerde, dubbelblinde studie. +Publicaties: Tranexaminezuur vermindert de omvang van de disfunctie van de bloedplaatjes bij+aspirinevrije patiënten die hartchirurgie met cardiopulmonaire bypass ondergaan: een proef+studie. Blood Coagul Fibrinolysis. 2016 Dec;27(8):855-861.

FAQ

Wat is het adres van Dokter Sebastian Jorquera Vasquez?

De praktijk van Dokter Sebastian Jorquera Vasquez is gelegen in Centre médical Wellcare, Reine Astrid/Allée du bois - Parking des galeries Wellington in Waterloo.

Accepteert zorgverlener Sebastian Jorquera Vasquez nieuwe patiënten?
Welke betaalmethodes staat Dr. Sebastian Jorquera Vasquez toe ?
Welke talen spreekt Dr. Sebastian Jorquera Vasquez ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Sebastian Jorquera Vasquez en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Sebastian Jorquera Vasquez voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Sebastian Jorquera Vasquez?