Vind een dokter
Maak een afspraak
Bernard Soumoy (Orthodontist): Boek online een afspraak Bernard Soumoy (Orthodontist): Boek online een afspraak 3 FOTO'S

Bernard Soumoy

Orthodontist

RIZIV nummer: 38403585001

Naleving van de COVID-19 veiligheidsvoorschriften
 • auto-confirmation icon Snelle bevestiging
 • Geschatte bevestigingstijd 1

Beschrijving

Omdat ik bijna met pensioen ga en om mijn patiënten niet in verlegenheid te brengen door hun orthodontische behandeling niet te kunnen afmaken, neem ik vanaf heden alleen nog orthodontische behandelingen aan nieuwe patiënten.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
De heer Soumoy is gespecialiseerd in orthodontie voor kinderen en volwassenen. Consulten in zijn privépraktijk vinden plaats op dinsdagochtend en donderdagochtend en -middag. Het eerste orthodontische consult zal uw esthetische en functionele behoeften vaststellen en u helpen bij het oriënteren naar de meest geschikte behandeling. Als u een panoramische röntgenfoto heeft, neem die dan mee.
Dank u voor uw begrip.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- __________Coronavirus................................................................................................................................................................
Tandheelkundige en orthodontische consulten zijn vanaf maandag 4 mei 2020 weer toegestaan. In verband met de Coronavirus-crisis moeten echter de volgende instructies in acht worden genomen:

1° Er gaat slechts één persoon tegelijk met de tandarts naar binnen en er mag maximaal één begeleider in de wachtkamer aanwezig zijn.
2° Voor u komt, poetst u uw tanden (anders gaat E.T. meteen naar huis) en u wast uw mond. <3° We komen met een masker en, indien mogelijk, met handschoenen. Vermijd, indien mogelijk, om ter plaatse naar het toilet te gaan. <4. Meld onmiddellijk koorts, hoest of andere griepachtige verschijnselen (T° >37,3°C, keelpijn, droge hoest).
5° Mensen van wie gezegd wordt dat ze 'risico' lopen, moeten dit melden (diabetici, mensen die ontstekingsremmers gebruiken, astmapatiënten, chronisch bronchitispatiënten, enz.)
6° Als iemand in uw familie besmet is geraakt met het coronavirus, moet u dit melden. <7° Met het oog op de te respecteren gezondheidsvoorschriften, wordt u nog meer dan vroeger verzocht om strikt op tijd aanwezig te zijn voor uw afspraak. Elke vertraging kan tot gevolg hebben dat uw afspraak wordt geannuleerd. <8° Afspraken kunnen ter plaatse of per telefoon worden gemaakt, maar het verdient de voorkeur ze via de website te maken dotoranytime.be
.....................................................................................................................................................................

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Orthodontie van het kind

Bereikbaarheid

 • Chaussée de Tongres 84B, Juprelle
  Parking
  • Privéparking beschikbaar

CV

Opleidingen

 • Kandidaat in de tandheelkunde in 1979+Kandidaat in de medische wetenschappen in 1981+Diploma in de tandheelkunde in 1984+Postdoctorale opleiding in de orthodontie:+1° Afgeleverd door de professoren Langlade en Picaud+- 1e graad opleiding in 1985, 2e graad opleiding in 1986, 3e graad opleiding in 1987 en 4e graad opleiding in 1990+2° Afgeleverd door Dr. Larry Brown (van de University of Southern California, Los Angeles)+Opleiding voltooid in 2 jaar in 2006 en 2007
 • Candidat en sciences médicales en 1981
 • Licence en sciences dentaires en 1984
 • Formations post-universitaires en orthodontie :
 • 1° Délivrées par les Professeurs Langlade et Picaud
 • - Formation du 1er degré en 1985, du 2ème degré en 1986, du 3ème degré en 1987 et du 4ème degré en 1990
 • 2° Délivrées par le Docteur Larry Brown ( de l’University of Southern California, Los Angeles)
 • Formation terminée en 2 ans en 2006 et 2007.

Talen

 • Frans

FAQ

Wat is het adres van gezondheidsdeskundige Bernard Soumoy?

Chaussée de Tongres 84B in Juprelle is het adres van zorgverlener Bernard Soumoy.

Welke betalingswijzen worden door gezondheidsdeskundige Bernard Soumoy aanvaard ?
Welke talen spreekt zorgverlener Bernard Soumoy?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Bernard Soumoy en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Bernard Soumoy voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Bernard Soumoy?