MENU
  • BENT U EEN ZORGVERLENER?
  • Inloggen
  • Hulp nodig?
Vind een zorgverlener
Uw locatie werd niet gevonden
×
Type consultatie:
×

7 specialisten in ooglidcorrectie in de buurt van Wilrijk

Dr. Wouter Van Deun
Wilrijk is de stad waar u terecht kunt bij de De arts Dr. Wouter Van Deun . U bent meer dan welkom voor alles wat te maken heeft met dit vakgebied.
Profiel bekijken
Dr. Stefanie Bosselaers
Dokter , Plastisch Chirurg, werkt in een privé prakijk in Wilrijk. Neem telefonisch of per e-mail contact op met de secretaresse om een afspraak in te plannen.
Profiel bekijken
Dr. Jo Vanoorbeek
Dokter . Expertise: Plastisch Chirurg. Adres: Antwerpen.
Profiel bekijken
Dr. Vanstraelen
Berchem Antwerpen is de stad waar u welkom bent bij de De arts . U bent welkom voor alle vragen met betrekking tot deze expertise.
Profiel bekijken
Bart Van De Ven
Gevestigd in de stad Berchem Antwerpen, ontvangt dr. Van De Ven, Plastisch Chirurg, u voor alle hulp die in het bijzonder gaat over ooglidcorrectie.
Profiel bekijken
Robin Van Look
Antwerpen is de stad waar u wordt ontvangen door de Dokter Robin Van Look. U bent meer dan welkom voor alles wat te maken heeft met deze expertise.
Profiel bekijken
Raphaël De Mulder
In de buurt van Antwerpen bent u welkom bij Dr. De Mulder die in het bijzonder gespecialiseerd is in ooglidcorrectie.
Profiel bekijken
U bent Plastisch Chirurg en u verschijnt niet in deze zoekopdracht? Ontdek hoe Doctoranytime uw dagelijkse leven kan vereenvoudigen.
Voeg je kabinet toe

Ooglidcorrectie - Meer weten

Een ooglidcorrectie is een chirurgische correctie van het onderste of bovenste ooglid. De bovenoogleden kunnen na verloop van tijd hangen en symptomen veroorzaken zoals vermoeidheid, druk op de ogen of zelfs gezichtsverlies. Deze klachten kunnen zich in principe in alle leeftijdscategorieën voordoen en zijn niet alleen voor ouderen voorbehouden.