MENU
  • BENT U EEN ZORGVERLENER?
  • Inloggen
  • Hulp nodig?
Vind een zorgverlener
Uw locatie werd niet gevonden
×
Type consultatie:
×

11 specialisten in lymfedrainage in de buurt van Heist-op-den-Berg

Kelly Marien
Kelly Marien werkt als Kinesist en ontvangt u in de stad Heist-op-den-Berg in zijn praktijk.
Profiel bekijken
Caroline Serneels
Gevestigd in de regio Heist-op-den-Berg, ontvangt mevrouw Caroline Serneels, Kinesist, u voor alle zorg met betrekking tot lymfedrainage.
Profiel bekijken
Sanne Bellekens
Mevr.: Bellekens, functie: Kinesist, plaats: Heist-op-den-Berg.
Profiel bekijken
Koen Volkaerts
Koningshooikt is de stad waar u welkom bent bij de Kinesist, Koen Volkaerts . U bent meer dan welkom voor alles wat te maken heeft met dit specialisme.
Profiel bekijken
Katrien Bartholomeeusen
Mevrouw Bartholomeeusen, Kinesist, Koningshooikt.
Profiel bekijken
Ann Claes
Wilt u een afspraak maken met een expert in lymfedrainage? Mevr. Claes is Kinesist in de buurt van Putte.
Profiel bekijken
Veerle Spruyt
De Kinesist, Spruyt, ontvangt u in een prakijk in de buurt van Koningshooikt. Neem telefonisch of per e-mail contact op om een afspraak te maken.
Profiel bekijken
Tinne Van Aggelpoel
Van Aggelpoel, Kinesist, bevindt zich in een prakijk in de stad Berlaar. Neem telefonisch contact op met de secretaresse om de beschikbaarheid voor afspraken te bekijken.
Profiel bekijken
Tina Van Den Meutter
Wilt u een afspraak maken met een professional in lymfedrainage? Mevrouw Tina Van Den Meutter is Kinesist in de gemeente Putte.
Profiel bekijken
Boris De Koninck
Dhr. Boris De Koninck is expert lymfedrainage en is gevestigd in de buurt van Koningshooikt waar hij werkzaam is als Kinesist.
Profiel bekijken
Annouck De Cat
De Kinesist, , ontvangt u in een medische prakijk in de omgeving van Heist-op-den-Berg. Neem telefonisch of per e-mail contact op met de secretaresse om een afspraak in te plannen.
Profiel bekijken
U bent Kinesist en u verschijnt niet in deze zoekopdracht? Ontdek hoe Doctoranytime uw dagelijkse leven kan vereenvoudigen.
Voeg je kabinet toe

Lymfedrainage - Meer weten

Lymfedrainage is een behandeling om overtollig lymfevocht te verwijderen als het lichaam zelf niet in staat is om dit te doen. Massage van de lymfeknopen en lymfatische paden kan de lymfedrainage stimuleren. Lymfedrainage is een speciale massage waarbij de stroom van het lymfevocht wordt gevolgd, vaak naast andere behandelingsmethoden die nodig zijn: Ambulante compressietherapie of Therapeutische elastische kousen.