MENU
  • BENT U EEN ZORGVERLENER?
  • Inloggen
  • Hulp nodig?
Vind een zorgverlener
Uw locatie werd niet gevonden
×
Type consultatie:
×

9 specialisten voor littekens in de buurt van Schoten

Véronique Janssens
Dr. Janssens is een expert op het gebied van litteken en is gevestigd in de stad Schoten waar zij werkzaam is als Dermatoloog.
Profiel bekijken
Sandy Lamet
Dr. Sandy Lamet, Dermatoloog, in Antwerpen. Om een afspraak in te plannen kunt u telefonisch contact opnemen met de secretaresse.
Profiel bekijken
Sandra Swimberghe
Zou een professional in litteken u van dienst kunnen zijn? Dr. Sandra M.g. Swimberghe is Dermatoloog in de stad Antwerpen.
Profiel bekijken
Ilan Karavani
De arts Ilan Karavani werkt in een medische praktijk in de buurt van Antwerpen en werkt als Dermatoloog.
Profiel bekijken
Ingrid Van Riet
Zou een specialist in litteken u van dienst kunnen zijn ? Dr. Van Riet is Dermatoloog in de omgeving van Antwerpen.
Profiel bekijken
Guy L.a. Verschueren
Verschueren, Dermatoloog, ontvangt u in een medische prakijk in de gemeente Deurne Antwerpen. Neem telefonisch contact op om een afspraak in te plannen.
Profiel bekijken
Marlene W.l. Eerdekens
In de omgeving van Ekeren bent u welkom bij de De arts Marlene W.l. Eerdekens. U bent meer dan welkom voor alle vragen met betrekking tot dit vakgebied.
Profiel bekijken
Meg Heidbüchel
De arts Heidbüchel werkt als Dermatoloog en heeft als expertise litteken.
Profiel bekijken
Serge Coopman
De dokter Serge Coopman heeft een eigen medische praktijk in de stad Antwerpen, waarje hem kunt bereiken voor eventuele afspraken over litteken.
Profiel bekijken
U bent Dermatoloog en u verschijnt niet in deze zoekopdracht? Ontdek hoe Doctoranytime uw dagelijkse leven kan vereenvoudigen.
Voeg je kabinet toe

Litteken - Meer weten

Een litteken is een zichtbare afwijking, meestal van de huid, die overblijft nadat een wond is genezen. Wanneer een wond genezen is, wordt de gebroken continuïteit van het orgaan hersteld door de vorming van bindweefsel, dat niet langer dezelfde organisatie heeft als het oorspronkelijke weefsel op microniveau en daarom meestal een zichtbare afwijking zal vormen.