MENU
  • BENT U EEN ZORGVERLENER?
  • Inloggen
  • Hulp nodig?
Vind een zorgverlener
Uw locatie werd niet gevonden
×
Type consultatie:
×

7 specialisten in infectieziekten

Boeynaems Jean-Marie
In de buurt van Anderlecht bent u welkom bij de Jean-Marie. U bent welkom voor alles wat te maken heeft met dit vakgebied.
Profiel bekijken
Lazarova Elena Georgiev
Anderlecht is de stad waar u welkom bent bij de Lazarova Elena Georgiev. U bent welkom voor afspraken over dit onderwerp.
Profiel bekijken
Charles Salpeteur
Zou u hulp kunnen gebruiken van een expert in infectieziekten ? De heer. Charles Salpeteur is Klinisch Bioloog in de gemeente Dinant.
Profiel bekijken
René Seghaye
Profiel bekijken
Caroline Debruyne
Caroline Debruyne . Vakgebied: Klinisch Bioloog. Praktijk: Jabbeke.
Profiel bekijken
Joris Penders
Meneer Joris Penders is expert op het gebied van infectieziekten en bevindt zich in de gemeente Maasmechelen waar hij als Klinisch Bioloog bezocht kan worden voor vragen met betrekking tot zijn specialiteit infectieziekten.
Profiel bekijken
Kristof Bafort
De Klinisch Bioloog Bafort is werkzaam in zijn officiële praktijk in de buurt van Overpelt.
Profiel bekijken
Andere specialisten in infectieziekten in België
U bent Klinisch Bioloog en u verschijnt niet in deze zoekopdracht? Ontdek hoe Doctoranytime uw dagelijkse leven kan vereenvoudigen.
Voeg je kabinet toe

Infectieziekten - Meer weten

Micro-organismen zoals bacteriën, virussen en parasieten komen overal voor. Soms krijgen mensen daar infecties van die meestal vanzelf genezen. Er zijn infectieziekten waarvan mensen zo ernstig ziek worden dat een behandeling van een arts nodig is. Bij een besmettelijke infectieziekte dragen mensen ziekmakende micro-organismen over op andere mensen, door bijvoorbeeld het inademen van bacteriën, het eten van besmet voedsel, via seksueel contact of door een steek of beet van een dier.