MENU
  • BENT U EEN ZORGVERLENER?
  • Inloggen
  • Hulp nodig?
Vind een zorgverlener
Uw locatie werd niet gevonden
×
Type consultatie:
×

5 resultaten voor energetisch therapeuten in de buurt van Sint-Niklaas

Guy Royen
Meneer Royen heeft als specialisatie energetisch therapeut en bevindt zich in de stad Sint Niklaas waar hij werkzaam is als Acupuncturist.
Profiel bekijken
Lieven Wauters
Lieven Wauters is Acupuncturist en werkt in Sint Niklaas.
Profiel bekijken
Clement Toon
Toon Clement is werkzaam als Acupuncturist en heet u welkom in Bornem in zijn praktijk.
Profiel bekijken
Isabelle Baert
Zou u hulp kunnen gebruiken van een specialist in energetisch therapeut ? Mevrouw Baert is Acupuncturist in de omgeving van Lokeren.
Profiel bekijken
Griet Callens
In de stad Beveren-Waas bent u welkom bij de Acupuncturist, Callens. U bent meer dan welkom voor alle vragen over dit specialisme.
Profiel bekijken
Andere specialisten in energetisch therapeut in België
U bent Acupuncturist en u verschijnt niet in deze zoekopdracht? Ontdek hoe Doctoranytime uw dagelijkse leven kan vereenvoudigen.
Voeg je kabinet toe

Energetisch therapeut - Meer weten

Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trillingfrequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stroomt. Vaak zoeken mensen hun heil bij een energetisch therapeut wanneer ze klachten hebben waarvbij de reguliere medische wereld geen diagnose kan stellen. Energetische therapie kan het beste gezien worden als een verzamelnaam, veel therapeuten geven een eigen invulling aan hun werk.