MENU
  • BENT U EEN ZORGVERLENER?
  • Inloggen
  • Hulp nodig?
Vind een zorgverlener
Uw locatie werd niet gevonden
×
Type consultatie:
×

13 resultaten voor energetisch therapeuten in de buurt van Berchem

Zhong Zhi

Zhong Zhi

Quellinstraat 27, Antwerpen
  • Naar de webpagina
Greet Devriendt
Zou een professional in energetisch therapeut u van dienst kunnen zijn ? Mevrouw Greet Devriendt is Acupuncturist in de gemeente Edegem.
Profiel bekijken
Zhao Xuan
Xuan, Acupuncturist, in Berchem Antwerpen. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met onze secretaresse.
Profiel bekijken
Andre Herzele
Dhr. Herzele is een expert energetisch therapeut en heet u welkom in de buurt van Berchem Antwerpen waar hij werkt als Acupuncturist.
Profiel bekijken
Céline Vandendriessche
Wilt u een afspraak maken met een professional in energetisch therapeut ? Mevrouw Vandendriessche is Acupuncturist in Berchem Antwerpen.
Profiel bekijken
Shao Min Xue
Shaomin Xue. Vakgebied : Acupuncturist. Gemeente : Antwerpen.
Profiel bekijken
Venetia Andreakos
De Acupuncturist Andreakos bevindt zich in de gemeente Hoboken.
Profiel bekijken
Johan Bolle
De heer Johan Bolle is een expert energetisch therapeut en heet u welkom in de stad Borgerhout waar hij als Acupuncturist bezocht kan worden voor vragen over zijn vakgebied energetisch therapeut.
Profiel bekijken
Chrisje Borms
Chrisje Borms is werkzaam als Acupuncturist en ontvangt u in Oostmalle.
Profiel bekijken
Chrisje Borms
Chrisje Borms, Acupuncturist, is werkzaam in de omgeving van Kruibeke. Bekijk de agenda online om een afspraak te maken.
Profiel bekijken
Tom Bouchery
De Acupuncturist Tom Bouchery ontvangt u in de regio Wilrijk.
Profiel bekijken
Elena Chinarova
Mevr. Chinarova heeft een professionele praktijk in de gemeente Antwerpen, waarzij toegankelijk is voor afspraken over energetisch therapeut.
Profiel bekijken
Nathalie Damme
Deze Acupuncturist verwelkomt u voor energetisch therapeut in de stad Wilrijk.
Profiel bekijken
U bent Acupuncturist en u verschijnt niet in deze zoekopdracht? Ontdek hoe Doctoranytime uw dagelijkse leven kan vereenvoudigen.
Voeg je kabinet toe

Energetisch therapeut - Meer weten

Bij energetische therapie stemt de therapeut af op de energie van de cliënt om storingen in energiestromen of trillingfrequenties van organen vast te stellen. Dit kan met meetapparatuur of op gevoel. Het is de bedoeling dat het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt, zodra de blokkades zijn opgeheven en de energie weer vrijelijk stroomt. Vaak zoeken mensen hun heil bij een energetisch therapeut wanneer ze klachten hebben waarvbij de reguliere medische wereld geen diagnose kan stellen. Energetische therapie kan het beste gezien worden als een verzamelnaam, veel therapeuten geven een eigen invulling aan hun werk.