Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Ik geloof van harte dat therapie ons kan helpen te groeien en helen door verantwoordelijkheid te nemen over je eigen emoties en door je open te stellen voor veranderingen die je beter laten voelen. De ontwikkeling van een beter zelfbeeld en werken aan je eigen emoties zijn hierin een eerste stap voor mij. Naast mijn carrière als psychologe en het volgen van opleidingen is het volgen van een eigen psychotherapie, een traject van zelfbewustwording en groei die ik gedurende vier jaar heb gevolgd, een van mijn persoonlijke sterktes in mijn eigen werk en ontwikkeling. Met deze bagage bied ik je graag mijn hulp aan om je te begeleiden naar het in eigen handen nemen van je leven.

Specialisaties - Sudie Martin

 • Boosten zelfbeeld, zelfvertrouwen en emotionele intelligentie.
 • Helen van wonden van het verleden, mindfulness en mindset.
 • Stress management, burn-out preventie, oplossingen vinden voor moeilijkheden binnen uw carrière.

Expertises

Klinisch psycholoog

Aanvullende expertises

Mijn aanpak is veelzijdig, dus ik zal mijn aanpak op maat maken voor jou door cognitief-gedragsmatige, positieve psychologie, humanistische, gestaltprincipes, psychodynamische en rationeel-emotionele counseling te combineren naar de voorkeur en behoeften van mijn patiënten. Ik hou van de natuur, zen, yoga, kunst, muziek en mindfulness. Als dit jou interesseert, dan kunnen we ook in verbinding komen en uitzoeken wat jou gezonder en gelukkiger maakt. Ik werk ook met tieners/ jongvolwassenen om een betere verbinding met hun emoties tot stand te brengen, hun zelfrespect te vergroten en hen te inspireren om hun dromen te verwezenlijken. Mijn werk met koppels is gericht op het versterken van banden, een betere connectie te hebben, een meer constructieve aanpak te vinden in de dagelijkse manier van leven en om meer plezier te krijgen bij het leven als een koppel, als een familie. Liefde is niet altijd genoeg... Soms begint het al met beter te luisteren naar elkaar. Ik blijf steeds neutraal en objectief, ik kies geen kanten, pas toe wat werkt en hou vol.

Kaart

 • Neerstraat 5, Aalter

CV

OPLEIDING

 • IEST - Universiteit ANAHUAC (Mexico). Titel: klinische psycholoog. Professioneel inschrijvingsnummer : 1855364 Postgraduaat: Gestalt therapy of game.
 • Burn out coaching certificaat.

PROFESSIONELE ERVARING

 • Privé consultaties in mijn eigen praktijk.

Deelnames aan conferenties

 • Deelname aan conferenties over welzijn en emotionele intelligentie, waaronder “Le bonheur” met Isabelle Filliozat. Deelname aan meditatie workshop met Prof. Steven Laureys (How can we achieve more self-awareness through meditation), als ook aan verscheidene congressen in psychologie.
 • Symposium: Brein; Branie, Burn-out (2018).
 • Symposium: Resources for a ruminating brain:The Brain in Mind (over hersenfunctie en burn-out) (2019) (Dr.Luc Swinnen).
 • Online Congress: Vaardigheden 21ste eeuw (2021).

Talen

 • English
 • Español
 • Nederlands
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Maak een account aan met

of met uw e-mailadres

 • Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen.
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Sudie Martin?

Hulp nodig ?