Vind een dokter

Beschrijving

Ik ben psycholoog clinicus analytische oriëntatie voor vele jaren. Ik heb gewerkt in vele instellingen van de geestelijke gezondheid, en ik raadplegen private sinds 2005. Ik ben een rustige, luisterend naar de andere, en was gastvrij en empathisch in verband met een verzoek om hulp of ondersteuning. Ik ben getraind in de analytische psychotherapie is een van de begeleidende vormen van het menselijk subject van de betere in termen van therapeutische monitoring. In feite, stel ik voor een decodering en begeleiding over het ontdekken van je eigen innerlijke wereld, zowel mentaal als emotioneel, zowel bewust als onbewust. Dit is in te voeren en te verdiepen zelfkennis aanpak in staat zijn om mee te nemen of om jezelf te bevrijden van oude patronen. Ik zal u begeleiden in dit proces van het overwinnen van obstakels, problemen of ongemak dat je weg komt, met een diepere kennis te zien van jezelf en je omgeving. De vorm van psychotherapie die ik gebruik is gericht vooral om jezelf te bevrijden van oude conditioneringen en ongepast worden om de huidige situatie van je leven, of gewoon kunt u nog eens naar wat je ervaart te hebben. Deze manier van werken kan plaatsvinden, zodat de 'klassieke' head to head in een van mijn kantoren Chaumont-Gistoux, Luik, of (binnenkort) in Louvain-la-Neuve, of kan continu of episodisch in de vorm van een wandeling in de natuur ( 'walking therapy') in de omgeving van Chaumont-Gistoux, uitwisselingsmogelijkheden, verlichting, en inzichten in het kader van de natuurlijke omgeving.
Inhoud vertaald door google translate

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Diensten

Angsten en ongerustheid

Depressie

Agressiebeheersing

Stress

Gedrags- en emotionele stoornissen

Bereikbaarheid

Selecteer praktijk
  • Betalingsmethoden

    Contant

CV

Talen

  • Engels
  • Frans
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Olivier Tilquin en is geverifieerd door het Doctoranytime team.
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

  • Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen.
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

  • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
  • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
  • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Olivier Tilquin?