Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

De Orthodontist Charles Daou kan een volledige diagnose te geven aan de beste behandeling te adviseren. Orthodontie is een tandheelkundig specialisme dat de diagnose, behandeling en preventie van tandheelkundige en gezicht onregelmatigheden uitvoert. Malocclusie, dat de slechte relatie tussen de tanden van de boven- en onderkant wordt behandeld door de orthodontist de toepassing en controle van correctiemiddelen. Orthodontie kan geen slechte positie van de tanden en kaken te corrigeren te kauwen en tandheelkundige esthetiek te verbeteren. Echter orthodontische behandeling niet uitsluitend om esthetische redenen kinderen: in plaats van tanden, de vorm van de kaken, hoe om te eten, zodat bijten, kan leiden tot voortijdig verlies van één of meerdere tanden. Bovendien kunnen behandelingen genezen of te voorkomen, apneus optreden tijdens de slaap. De behandeling wordt bewerkstelligd door beïnvloeding van de groeivlak en verplaatsen van de tanden, zodat ze een betere positie innemen. De orthodontist past zijn behandelplan voor de patiënt die staande apparaten die kleine dozen vast op de tanden en verbonden door een draad die de tanden beweegt door een lichte en constante druk in een gewenste richting zijn. De opeenvolgende verandering van de zoon zal je tanden te brengen in de ideale positie. Men kan ook gebruik maken van verwijderbare steunen die gericht zijn op gelaatsgroei en te voorkomen dat verslechtering van het skelet problemen tot eruptie van vaste tanden. De klassieke zogenaamde vestibulaire orthodontie orthodontie gebruikt beugels gehecht aan de zichtzijde van de tanden, ondanks de recente technieken gebruikelijke orthodontie nog grotendeels zichtbaar is. De esthetische met vestibulair bevestigingsmiddelen kan onaanvaardbaar voor sommige patiënten. Vervolgens gebruiken we deze zaak naar de onzichtbare linguale orthodontie.
Inhoud vertaald door google translate

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Orthodontie van het kind
 • Orthodontie van de volwassene
35 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

Punctualiteit
9.9
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.7
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.7

Bereikbaarheid

 • Chaussée de Waterloo 715, Uccle
  Parking
  • Privéparking beschikbaar
COVID-19: Maatregelen
Deze zorgverlener neemt alle voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen

CV

Opleidingen

 • Licencié en Science Dentaire
 • Diplômé en Orthopedie Dento-Faciale
 • Licencié en orthodontie et en Orthopédie Dento-Facial
 • Titulaire d'un certificat d'excellence en orthodontie et en orthopédie dento-faciale
 • Certification : Technique d’orthodontie Linguale invisible INCOGNITO
 • Certification : Technique d’orthodontie INVISALIGN « USA »
 • Titulaire de certificat de Création d’entreprise de Solvay Business School

Professionele ervaring

 • Chargé de cours et de formation d’orthodontie à l’École Européenne d’Orthodontie « Belgique, Luxembourg, Maroc et Algérie ».

Deelnames aan conferenties

 • Consultant au Camberland Dental Center (OTTAWA Canada)
 • Consultant au Centro-Dental Multiespecialista (GRANADA, Espagne)

Talen

 • Engels
 • Frans
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Charles Daou en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Charles Daou voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

 • Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen.
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Charles Daou?