Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Hallo, ik kan u op dit moment niet zien en dit tot nader order. Er is op dit moment geen afspraak mogelijk. Kalou. Mijn naam is Kalou. Ik begeleid dagelijks en met zorg, door middel van lichaamstechnieken, kinderen, ouders, in school-, gedrags- en familie-uitdagingen; en de jongsten in motorische moeilijkheden. Ik deel mijn ervaring met professionals in de kinderopvang, ook via face-to-face en online training. Ik gebruik educatieve kinesiologie, archaïsche reflexintegratie en vereenvoudigde familieopstellingen om de situatie te ondersteunen. De afspraken voor kinderen zijn bedoeld om hen weer een fysiek en emotioneel gemak te geven bij de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. Een sessie duurt ongeveer 1 uur. Online afspraken zijn ook mogelijk voor kinderen, als zij oud genoeg zijn om EFT met mij te beoefenen. Ik zou zeggen vanaf 6 jaar. Afspraken zijn nodig tussen 15 dagen en 3 weken om verder te komen, vooral voor reflexintegratie. Kinesiologie sessies kunnen één keer per maand gedaan worden. Sommige tussentijdse follow-ups kunnen worden gedaan door te zoomen. De anamnese en de verzoeken kunnen online worden gedaan, de enige manier waarop beide ouders aanwezig kunnen zijn. De sessies voor volwassenen duren 1u15 en laten toe de doelstellingen beter te definiëren, zowel fysisch als emotioneel, ze zijn momenteel enkel beschikbaar via zoom - aandacht, ik ontvang momenteel geen volwassenen meer. Alleen de volwassen sessies voor ouders die ik in consult krijg, worden in het kantoor gedaan. Als u de ouder van een kind bent en een afspraak wilt maken, kunt u dat via deze agenda doen; ik ga in april 2022 weer open voor nieuwe patiënten. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Bereikbaarheid

 • Boulevard de la Batterie 18, Nivelles
  Parking
  • Geen parking beschikbaar
 • Betalingsmethoden

  Contant
  Mobiel betalen

CV

Opleidingen

 • Edu-Kinesiologie, Integratie van archaïsche reflexen, Massagetherapie, Vloeistroom.

Professionele ervaring

 • Al meer dan 25 jaar help ik kinderen, hun ouders en professionals met leer- en gedragsproblemen door middel van eenvoudige en doeltreffende bewegingen en massages, zodat elk lid van het gezin zijn dagelijks leven ten volle kan leven.

Talen

 • Frans

FAQ

Wat is het adres van de zorgverlener Pascale Pesce?

Het adres van gezondheidsdeskundige Pascale Pesce is Boulevard de la Batterie 18 in Nivelles.

Accepteert gezondheidsdeskundige Pascale Pesce nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door gezondheidsdeskundige Pascale Pesce aanvaard ?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Pascale Pesce?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Pascale Pesce en is geverifieerd door het Doctoranytime
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Pascale Pesce?