Vind een dokter
Maak een afspraak
Dr Bernard Makwambala (Huisarts): Boek online een afspraak Dr Bernard Makwambala (Huisarts): Boek online een afspraak

Bernard Makwambala

Huisarts

RIZIV nummer: 1-89807-22-009

Naleving van de COVID-19 veiligheidsvoorschriften
 • auto-confirmation icon Snelle bevestiging

Beschrijving

Bernard Makwmabala, huisarts voor bijna 50 jaar en heeft de geneeskunde beoefend in veel landen, heet u welkom in het centrum Infi Met Tubize en ook het Medisch Centrum, gespecialiseerd in Brussel (Rue de Flandre 127).
Inhoud vertaald door google translate

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

Bereikbaarheid

Selecteer praktijk

CV

Opleidingen

 • 1980-1981: Specialisatie in Lucht- en Ruimtevaartgeneeskunde aan het Fonds National de la Recherche Scientifique in Brussel (België)+1972-1973: Specialisatie in Tropische Geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde in Antwerpen (België) en aan het Bernhard-Nocht Instituut in Hamburg (Duitsland)+1970-1972: Gespecialiseerde opleiding in algemene chirurgie in het universitair ziekenhuis Prenzalaver berg (Berlijn, Duitsland)+1968-1969: Doctoraat in de Geneeskunde met Diploma in Heelkunde en Bevalling (Medische Faculteit van de Universiteit van Leipzig, Duitsland)+1961-1968: Medische studies, afgestudeerd als Doctor in de Geneeskunde+1960-1961: Duits baccalaureaat en Pre-medische studies (Herder Instituut in Leipzig, Duitsland)
 • 1972-1973: Spécialisation en médecine Tropicale à l'Institut de Médecine Tropicale d'Anvers (Belgique) et à l'Institut Bernhard-Nocht à Hambourg (Allemagne)
 • 1970-1972: Formation spécialisée en chirurgie générale à l'Hôpital Universitaire Prenzalaver berg (Berlin, Allemagne)
 • 1968-1969: Doctorat en Médecine avec Diplôme de Docteur en Médecine chirurgie et accouchement (Faculté de Médecine de l'Université de Leipzig, Allemagne)
 • 1961-1968: Études de médecine, diplômé Médecin
 • 1960-1961: Baccalauréat Allemand et Propédeutique en médecine (Institut Herder de Leipzig, Allemagne)

Professionele ervaring

 • 2017: adviserend geneesheer in het Medisch Centrum Infi La Grâce, Tubize (België)+2015: hoofdgeneesheer in het Gespecialiseerd Medisch Centrum, Brussel (België)+2002-2015: hoofdgeneesheer in de Polikliniek Marie-Christine, Brussel (België)+1999-2002: verbonden geneesheer aan de Ambassade van de Democratische Republiek Congo+1990-1995: adviserend geneesheer in de algemene geneeskunde en hoofd van het departement presidentiële luchtvaart (burgerlijk huis van het staatshoofd - DRC)+1982-1999: 1982-1999: medisch directeur bij de Régie des voies aériennes in Kinshasa (DRC)+1975-1980: medisch directeur bij Air Zaïre en Air Congo in Kinshasa (DRC)+1973-1974: plaatsvervangend medisch directeur bij de afdeling interne geneeskunde van de Deense kliniek in Kinshasa (DRC) en plaatsvervangend medisch directeur bij de afdeling chirurgie van de universiteitskliniek in Kinshasa (DRC)
 • 2015: Médecin Chef au Centre Médical Spécialisé, Bruxelles (Belgique)
 • 2002-2015: Médecin Chef de service à la Polyclinique Marie-Christine, Bruxelles (Belgique)
 • 1999-2002: Médecin Attaché à l'Ambassade de la République Démocratique du Congo
 • 1990-1995: Médecin Consultant en Médecine générale et Chef de service de l'aviation Présidentielle (Maison Civile de Chef de l'État - RDC)
 • 1982-1999: Médecin Directeur à la Régie des voies aériennes à Kinshasa (RDC)
 • 1975-1980: Médecin Chef de service à Air Zaïre et Air Congo à Kinshasa (RDC)
 • 1973-1974: Médecin Chef Adjoint au service de médecine interne à la Clinique Danoise à Kinshasa (RDC) et Médecin Résident au service de chirurgie à la Clinique Universitaire de Kinshasa (RDC)

Talen

 • Duits
 • Engels
 • Frans

FAQ

Wat is het adres van Dr. Bernard Makwambala?

De praktijk van zorgvelerner Bernard Makwambala bevindt zich Avenue Louise 131B in Ixelles.

Accepteert Dr. Bernard Makwambala nieuwe patiënten?
Welke betaalmethodes staat zorgverlener Bernard Makwambala toe ?
Welke talen spreekt Dokter Bernard Makwambala ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Bernard Makwambala en is geverifieerd door het Doctoranytime

COVID-19: Veiligheidsvoorschriften

De volgende richtlijnen zijn opgesteld om de verspreiding van COVID-19 in medische instellingen te voorkomen. Bernard Makwambala voldoet aan al deze richtlijnen.


Screening en testing

De basissymptomen worden gecontroleerd telkens als iemand de praktijk binnenkomt en ook het personeel wordt regelmatig getest. Een persoon die tekenen van infectie vertoont, wordt onmiddellijk afgezonderd voordat hij in contact komt met anderen.

Beschermende uitrusting

Iedereen draagt een masker, behalve kinderen jonger dan 12 jaar. Het personeel gebruikt ook beschermende uitrusting tijdens de behandeling.

Reiniging en ontsmetting

Alle ruimtes worden regelmatig schoongemaakt, gedesinfecteerd en geventileerd. Het personeel desinfecteert zijn handen voor en na elk contact met de patiënt.

Fysieke afstand

Het aantal personen dat in de faciliteiten wordt toegelaten, wordt tot een minimum beperkt en de regel van 1,5 m fysieke afstand wordt toegepast.

Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Bernard Makwambala?