Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

http://professordepypere.be/

Komt u van Eeklo?

Neem dan de Rooigemlaan tot aan de oude bijloke. Daar draait u af links af aan de lichten en draait u de Louis Pasteurlaan in. Volg mee en zo kom je de Jozef Kluyskensstraat in (dit is een baan met kasseistenen en bomen). Midden in de Jozef Kluyskensstraat kan je parkeren. Ga dan te voet via de Hospitaalstraat naar de Coupure. De consultatie bevindt zich aan de overzijde van het water op de Coupure rechts nummer 4. Wandelafstand in de Hospitaal straat is minder dan één minuut.


Komt u van de kust, brugge, aalter?

Sla af Drongen en rij naar de Rooigemlaan. Sla rechts af richting Gent Centrum. Neem dan de Rooigemlaan tot aan de oude bijloke. Daar draait u af links af aan de lichten en draait u de Louis Pasteurlaan in. Volg mee en zo kom je de Jozef Kluyskensstraat in (dit is een baan met kasseistenen en bomen). Midden in de Jozef Kluyskensstraat kan je parkeren. Ga dan te voet via de Hospitaalstraat naar de Coupure. De consultatie bevindt zich aan de overzijde van het water op de Coupure rechts nummer 4. Wandelafstand in de Hospitaal straat is minder dan één minuut.


Komt u van Gent, Lokeren of Oudenaarde?

Volg de Charles de Kerchovelaan, de Godshuizenlaan. U rijdt voorbij het Stam en de oude bijloke. Net voorbij de oude bijloke slaat u af naar rechts. U draait de Louis Pasteurlaan in. Volg mee en zo kom je in de Jozef Kluyskensstraat in (baan met kasseistenen en bomen). Midden in de Jozef Kluyskensstraat kan je parkeren. Ga dan te voet via de Hospitaalstraat naar de Coupure. De consultatie bevindt zich aan de overzijde van het water op de Coupure rechts nummer 4. Wandelafstand in de Hospitaal straat is minder dan één minuut.

EXPERTISE

Medische gynaecoloog

Diensten

Costs are indicative. There may be changes during the appointment, depending on the incident.

Kaart

  • Coupure Rechts 4, Gent

CV - Herman Depypere

OPLEIDING

  • GYNAECOLOOG (2001)
  • DOCTOR IN DE BIOMEDISCHE WETENSCHAPPEN (1990)
  • DOCTOR IN DE GENEES-HEEL-EN VERLOSKUNDE (1986)

Talen

  • Français
  • English
  • Nederlands

Kosten alleen beschikbaar voor doctoranytime-leden!

Meld je nu GRATIS

  • Raadpleeg de kosten van de behandelingen
  • Geschiedenis van je medische afspraken
  • Boek een afspraak voor uzelf, een familied of uw kind
REGISTREER HIER

GRATIS en het neemt maar 1 minuut in beslag

Bent u al lid van doctoranytime?

Hulp nodig ?

Herman Depypere

Herman Depypere

Coupure Rechts 4, Gent