Vind een dokter
Maak een afspraak

Beschrijving

Als vroedvrouw mag ik je begeleiden op een van de mooiste momenten van je leven. Mijn wens is u een begeleiding aan te bieden die bij u past vanaf het begin van uw zwangerschap tot de eerste verjaardag van uw baby. Opleiding en specialismen : prenatale consulten, globale voorbereiding op de geboorte (geboorteproject), zelfhypnose (hypnozoete geboortemethode), lactatieconsulten (voeding van pasgeborenen, restrictieve mondremmen), homeopathie, Quantik MAMA, fysiologisch dragen van uw baby, fysieke voorbereiding op de geboorte (prenatale yoga, methode De Gasquet), methode Guillarme (ter voorbereiding, voor persen tijdens de bevalling en keizersnede, voor perineale re-educatie), thuiszorg na de geboorte voor moeder en baby, onderhoud van de slaap voor pasgeborenen en kleine kinderen

De beschrijving werd aangepast door het Doctoranytime team, gebaseerd op geverifieerde informatie.

Specialisatie en ervaring

 • Thuiszorg
 • Medische hypnose
 • Hypopressieve gymnastiek
 • Perineale revalidatie
 • Voorbereiding op de geboorte
 • Borstvoedingsprobleem
 • Opvolging zwangerschap
16 Aanbeveling van de patiënten

Beoordelingen van patiënten

Geverifieerde beoordelingen van patiënten

9.8

O.b.v. 16 evaluaties

Evaluaties van de 16 patiënten
9.8
Punctualiteit
9.6
Properheid van de praktijk
9.9
Duidelijke informatie betreffende de aandoening
9.9
Duidelijke informatie betreffende bijwerkingen
9.8

Bereikbaarheid

Selecteer praktijk
 • Parking
  • Privéparking beschikbaar
 • Betalingsmethoden

  Contant
  Mobiel betalen

CV

Opleidingen

 • Diploma van bachelor - vroedvrouw in 2006, graad: grote onderscheiding, prijs "Raymonde Simon"; Studies uitgevoerd aan de Hoge School van de Provincie Luik "André Vésale"; TFE (experimenteel gedeelte uitgevoerd aan de C.H.R. van de Citadelle): "Als de dood rijmt op de geboorte, doorleefde ervaringen van vroedvrouwen...". + Diploma van het hoger algemeen middelbaar onderwijs (sterke wiskunde en sterke wetenschappen, prijs aardrijkskunde); Koninklijk Atheneum van Herstal
 • Certificat d’enseignement secondaire général supérieur (Mathématiques fortes et sciences fortes, prix de géographie); Athénée Royal de Herstal.

Professionele ervaring

 • Voltijdse zelfstandige vroedvrouw sinds januari 2017+Vroedvrouw aan de ONE in Herstal: animatie van workshops babydragen en massage van januari 2018 tot maart 2020+Aanvullende zelfstandige vroedvrouw sinds november 2015 (overeenkomst met het CHC van Luik, het CHR van de Citadelle en het CHU van Luik).+Verloskundige van de kraamafdeling van de CHU van Luik NDB site vanaf juni 2015 +Hoofdverloskundige van de kraamafdeling van de CHU van Luik NDB site van 01/09/2006 tot 31/05/2015. Deze dienst bestaat uit 3 eenheden : 25 bedden voor hospitalisatie, 6 N* bedden en een bevallingseenheid (ongeveer 1250 bevallingen/jaar). Ik was ook verantwoordelijk voor de gynaecologische polikliniek (zwangerschapsvervolgconsulten door vroedvrouwen, borstvoedingsconsulten, geboortevoorbereidingen, PLA) en Envol, een dienst voor thuiszorg door vroedvrouwen (vervroegde terugkeer naar huis, hoogrisicozwangerschappen, complicaties, enz.) + Verloskundige in het Regionaal Ziekenhuis van Citadelle (Luik) van 17/07/2006 tot 31/08/2009, diensten: verlosafdeling, M.I.C. (maternale intensieve zorg), DI-RHM codeur, Groep Patiëntenvoorlichting en -educatie (GIEP)
 • Sage-femme à l’ONE de Herstal: animation des ateliers portage et massage bébés de janvier 2018 à mars 2020
 • Sage-femme indépendante complémentaire depuis novembre 2015 (convention avec le CHC de Liège, le CHR de la Citadelle et le CHU de Liège).
 • Sage-femme à la maternité CHU de Liège site NDB juin 2015.
 • Sage-femme en chef du service de Maternité du CHU de Liège site NDB du 01/09/2006 au 31/05/2015. Ce service est composé de 3 unités : 25 lits d’hospitalisation, 6 lit de N* et un bloc d’accouchement (environ 1250 accouchements/an). J’avais également la responsabilité de la polyclinique gynécologique (consultations de suivi de grossesse par des sages-femmes, consultations d’allaitement, préparations à la naissance, PLA) et de l’Envol, service de soins à domicile par des sages-femmes (retour précoce au domicile, grossesses à risques, les complications, …)
 • Sage-femme au CHR de la Citadelle (Liège) du 17/07/2006 au 31/08/2009, services : bloc d’accouchement, M.I.C. (maternel intense care), codeuse DI-RHM, Groupe d’Information et d’Education du patient (GIEP)

Vakvereniging

 • Ik ben lid van het comité van de Beroepsunie van Belgische Vroedvrouwen (UPSfB). Ik bekleed de functie van RIZIV adviseur.

Talen

 • Frans

FAQ

Wat is het adres van de gezondheidsdeskundige Maud Dereppe?

Het adres van zorgverlener Maud Dereppe is Clos des Cotiresses, 8 in Vottem.

Accepteert zorgverlener Maud Dereppe nieuwe patiënten?
Welke betalingswijzen worden door zorgverlener Maud Dereppe aanvaard ?
Welke talen spreekt gezondheidsdeskundige Maud Dereppe?
Is gezondheidsdeskundige Maud Dereppe lid van een vereniging ?
Doctoranytime is een totaaloplossing die de patiënt bijstaat vanaf de eerste symptomen tot aan het herstel door hem de mogelijkheid te bieden de beste zorgverlener te vinden, advies te vragen via chat en met hem te praten via Videoconsultatie. De informatie in dit profiel werd verzameld uit betrouwbare bronnen, zoals de persoonlijke pagina van Maud Dereppe en is geverifieerd door het Doctoranytime
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten
Leden kunnen de prijzen raadplegen en krijgen toegang tot onze functionaliteiten

Ga verder met

of registreer met uw e-mailadres

Het wachtwoord moet minstens 6 tekens en 1 hoofdletter bevatten
Een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord

Vul het e-mailadres in dat u gebruikt heeft om u te registreren bij doctoranytime en we sturen u een nieuwe code

Uw gegevens zijn in goede handen
doctor-graphic doctor-graphic

Volgens de nieuwe Europese regelgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) geldig vanaf 25 mei 2018, update doctoranytime zijn algemene gebruiksvoorwaarden.

Ons doel is: u toelaten om te begrijpen waarvoor uw data wordt gebruikt, hoe we die data beschermen, u te informeren over uw rechten en hoe die te gebruiken.

Onze termen en voorwaarden veranderen maar ons engagement voor uw persoonlijke data blijft hetzelfde:

 • doctoranytime verkoopt niet noch geeft geen persoonlijke data vrij die wordt verzameld aan derde partijen.
 • doctoranytime deelt enkel persoonlijke data voor de uitvoering waar de gebruiker toestemming voor heeft gegeven.
 • doctoranytime draagt ​​geen van de persoonlijke gegevens van de gebruiker over buiten de Europese Economische Ruimte of op een andere manier dan hierboven niet is vermeld.

Vind al onze verplichtingen in ons Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden

HOE ONS BEREIKEN

De gebruiker kan contact opnemen met DOCTORANYTIME via volgende gegevens: DOCTORANYTIME SPRL, +32 4 349 94 85, E-mail: [email protected]

Gefeliciteerd!!

Uw registratie is voltooid.

Bent u Maud Dereppe?